İstanbul
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5211 %-0.06
52,0760 %0.01
6.742,83 % -0,20
70.776,53 %-1.628
Muhalif. HABERLER Başkan İbrahim Sandıkçı: “Canik’e modern şehir yapısı kazandıracağız”

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Canik’e modern şehir yapısı kazandıracağız”

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Canik’e modern şehir yapısı kazandıracağız”

Okunma Süresi: 2 dk

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeyi örnek bir şehir kimliğine kavuşturacaklarını ifade etti. Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projesi’ni büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, Mert Irmağı Düzenleme ve Rehabilitasyon Projesi ile yeni sosyal donatı alanlarının ilçede hayat bulacağını ifade etti.

Canik Yeni Bulvar Yolu’nun ilçenin şehir içi trafik yoğunluğu azaltacağını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, güvenli ve konforlu yolları vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi. Güvenli konutlar, konforlu yollar ve örnek yaşam alanlarıyla ilçenin değerine değer katacaklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizin geleceğini planlı şehirleşme ile şekillendiriyoruz” dedi.

Yatırımların Odağı

Canik’teki büyük gelişimi ve değişimi sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde yer alan güvensiz yapı stoklarını, kentsel dönüşüm çalışmalarımızla ortadan kaldırıyoruz. Güvenli konutları, konforlu yolları ve yeni sosyal yaşam alanlarını vatandaşlarımızla buluşturmak için gayretle çalışıyoruz. Canik’imiz için kazandırdığımız Merkezi Hükümet Yatırımları ve belediyemizin öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla planlı bir şehir yapısını ilçemizde oluşturacağız. Canik’e modern şehir yapısı kazandıracağız” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız