İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5911 %0.28
51,5999 %-0.04
6.705,69 % 0,29
66.629,96 %0.104
Muhalif. HABERLER Başkan Hürriyet, başarılı öğrencilerle buluştu

Başkan Hürriyet, başarılı öğrencilerle buluştu

Başkan Hürriyet, başarılı öğrencilerle buluştu

Okunma Süresi: 2 dk

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, YKS ve LGS’de üstün başarı gösteren İzmitli öğrenciler ve aileleriyle buluştu.

KOCAELİ (İGFA) - Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarına göre Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri ve liselerinde eğitim almaya hak kazanan öğrenciler, İzmit Belediyesinin düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Başarılarıyla hem ailelerini hem de kentimizi gururlandıran gençleri İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet karşıladı. Üstün başarılarından dolayı kendilerini ve ailelerini tebrik eden Başkan Hürriyet, öğrencilere Sarısu Gençlik Kampı’nda tatil hediye etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, YKS ve LGS sınavlarında başarı gösteren İzmitli öğrenciler ve aileleriyle buluştu. Hürriyet, “Geleceğinizi şekillendirecek her adımda da yanınızda olmaktan mutluluk duyacağız” dedi

“MOTİVASYONA ORTAK OLMAK KIYMETLİ”

Sınavların hedeflere ulaşmada önemli araçlar olduğunu kaydeden Başkan Hürriyet, "Sonuç ne olursa olsun her alanda her kararlı çalışmada bütün gençlerimize sonsuz başarılar diliyorum. Tabii bu başarılar çocukların yanında aileler ve öğretmenlerin de başarısı. Onların motivasyonuna, heyecanına ortak olmak çok kıymetli. Kendilerine ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz  Bizler de İzmit Belediyesi olarak eğitime ve gençlerimizin geleceğine büyük önem veriyoruz. Sizler, yarının bilim insanları, mühendisleri, sanatçıları ve liderlerisiniz. Bizler de ekip arkadaşlarımla birlikte eğitime yönelik projelerimize çok önem veriyoruz. Profesyonel bir dershane olarak hayata geçirdiğimiz Çınar Akademi projemizi önemsiyoruz. İki senelik olmasına rağmen ciddi başarı gösterdik. Oradan mezun olan kardeşlerimiz de çok güzel okullar kazandılar" diye konuştu.

"ZOR BİR SÜRECİ ATLATTIK”

LGS sınavında üstün başarı elde eden ve Kabataş Erkek Lisesi’nde okuyan Elif Zeynep Kaya, “Geleceğimiz için çok önemli olan sınav sürecini başarıyla atlattık. Öncesinde olduğu gibi bundan sonra da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giden öğrenciler olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu geceyi düzenleyen Sayın İzmit Belediye Başkanımız Hürriyet ve tüm emekçilere teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız