İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6768 %0.19
52,3192 %0.05
6.833,14 % 0,04
71.948,25 %1.194
Muhalif. HABERLER 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gölcük’te kutlandı

Okunma Süresi: 2 dk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü Gölcük'te coşku ile kutlandı.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törende coşku ile kutlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü vesilesiyle yapılan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni’ne; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 23 Nisan Gölcük Belediye Başkanı Arhan Yazıcıoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, siyasi partilerin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve çelenk sunumu ile başlayan tören, günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların ardından sona erdi. Kutlamalar kapsamında daha sonra Şehit Bülent Albayrak İlkokulu’nda program düzenlendi.

OKUL BAHÇESİNE BAYRAM COŞKUSU

İlkokul öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları gösterileri ile renkli görüntülerin ortaya çıktığı kutlamalara; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okul bahçesini dolduran coşkulu kalabalık öğrencilerin birbirinden güzel gösterilerine alkışlarla destek verdiler. Birbirinden güzel halk oyunları gösterisi ve şovların ardından 23 Nisan haftası kapsamında ilçe genelince düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız