İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4950 %0.04
51,6853 %-0.3
6.690,35 % -1,67
66.930,31 %-2.281
Muhalif. HABERLER 100. yıl şerefine yatlar Körfez’de

100. yıl şerefine yatlar Körfez’de

100. yıl şerefine yatlar Körfez’de

Okunma Süresi: 2 dk

İzmir Körfez Festivali’nin 3. gününde denizdeki heyecan doruğa çıktı. 100. Yıl Yat Yarışı’nın startını veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “100. yılı yaşamak herkese nasip olmaz. Ancak biz ulu önder Mustafa Kemal Atatürk sayesinde yüzüncü yıl coşkusunu yaşıyoruz. İzmirliler şunu bilsin ki İkinci Yüzyıl’da her şey çok daha güzel olacak” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen İzmir Körfez Festivali’nin üçüncü gününde denizdeki rekabet optimist ve yat yarışları ile başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer İzmir Körfezi’nde sporcuların heyecanına ortak oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Herkese nasip olmaz, ancak biz ulu önder Mustafa Kemal Atatürk sayesinde yüzüncü yıl coşkusunu yaşıyoruz. Yüzüncü yılın son, ikinci yüzyılın ilk gününü hep beraber yaşıyoruz. Çok şanlıyız. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk. İzmirliler şunu bilsin ki İkinci Yüzyıl’da her şey çok daha güzel olacak” dedi.

 

Kupanın sahibi bugün belli olacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu, Ege Açıkdeniz Yat Kulübü ve İzdeniz işbirliğiyle düzenlenen yarışlara ilgi yoğundu. Yaklaşık 35 tekne ve 350 sporcunun katıldığı 100. Yıl Yat Yarışı’nın startını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer verdi. 

Yine Körfez Şenliği kapsamında Karşıyaka Yelken Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı Optimist Yelken Yarışına ise 12 takım, 140 sporcu katıldı. İzmirliler sahillere akın ederek bu güzel manzaranın tadını çıkardı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız