Zeytinlikte cesedi bulunan Nevrigül'ün kardeşi Nazmiye ve eski eşi Remzi hakkında flaş gelişme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zeytinlikte cesedi bulunan Nevrigül'ün kardeşi Nazmiye ve eski eşi Remzi hakkında flaş gelişme
Abone ol
Müge Anlı'nın sunumu ile başarılı ekran hayatına devam ederken Müge Anlı'da işlenen olaylar izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Bursa’nın Gemlik ilçesinde 2 Eylül’den beri haber alınamayan Nevrigül A’nın zeytinlikte cesedinin zeytinlikle bulunmasının ardından derin bir soruşturma başlatılırken bu sabah Nevrigül A'nın kardeşi Nazmiye T. ile eski eşi Remzi A. gözaltına alındı.

TV ekranlarının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, Müge Anlı'nın sunumu ile başarılı ekran hayatına devam ederken Müge Anlı'da işlenen olaylar izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Müge Anlı'nın sunumu ile Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ederken Nevrigül A. ölümünün aydınlatılması üzerine çalışmalar devam ediyor.

GÖZALTINA ALINDI!

Müge Anlı'da milyonlarca izleyicinin ağzını açık bırakacak yeni bir gelişme yaşandı. Tüm sır perdelerinin aralandığı programlardan birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Nevrigül A. cinayetinde bir gelişme daha yaşanırken detaylar merak konusu oldu. Nevrigül An.'nın kız kardeşi Nazmiye A. gözaltına alındı.

Gelen bilgiler doğrultusunda 18 Ekim'de zeytinlikte cesedi bulunan 2 çocuk annesi Nevrigül A'nın, bir televizyon programına katılan kardeşi Nazmiye T. ile eski eşi Remzi A, uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.


Yorum Yazın