Zeynep Bastık'ın eşi sessizliğini bozdu, gelen mesajları ifşa etti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zeynep Bastık'ın eşi sessizliğini bozdu, gelen mesajları ifşa etti!
Abone ol
Zeynep Bastık ve Edis'in katıldıkları bir partideki samimi dans görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Bastık’ın eşi Tolga Akış, büyük eleştiri alan görüntülerle ilgili ilk kez sessizliğini bozdu.

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve yakın arkadaşı olan Edis ile katıldıkları bir partideki samimi dansları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Zeynep Bastık ile Edis'in bir partide sarmaş dolaş dans ettikleri görüntü sosyal medyayı ikiye böldü. Görüntüler birçok ünlü isim tarafından da eleştirildi.

Sosyal medyada gündem olan Zeynep Bastık ve Edis dans görüntüleri hala konuşulmaya devam ediyor. Zeynep Bastık’ın eşi Tolga Akış’ın gündem olan görüntüler karşısında nasıl bir tepki vereceği merak konusu olmuştu. Tolga Akış sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından paylaşımlarla bulundu.

Sosyal medya üzerinden kendisine gelen mesajları yayınlayan Tolga Akış, dalga geçerek konu hakkındaki düşüncesini de belli etmiş oldu. 

 

 

 

 NE OLMUŞTU

Edis Görgülü ve Zeynep Bastık'ın samimi dansları, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Zeynep Bastık'ın evli olması nedeniyle ünlü şarkıcılara tepki gösterdi.

Pop müziğin genç yeteneklerinden Edis Görgülü ile Zeynep Bastık, bir partide bir araya geldi.

Zeynep Bastık ve Edis'in partide kameralara yansıyan dans videosu ise adeta sosyal medyaya damga vurdu.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, yakın arkadaş oldukları bilinen ünlü isimlerin, Zeynep Bastık'ın seslendirdiği ''Marlon Brando'' şarkısında birbirlerine sarılarak dans ettiği görüldü.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ
Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan ikilinin dans videosu, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından çok seksi bulundu.

Bazı kullanıcılar ise geçtiğimiz aylarda Tolga Akış ile dünya evine giren Zeynep Bastık'ı, eşini düşünmeden hareket etmesi nedeniyle eleştiri yağmuruna tuttu.

''MAHKEMEYE SUNSAN BOŞANMAK İÇİN DELİL SAYARLAR''
Edis ile Zeynep Bastık'ın dans videosuna gelen yorumlardan bazıları şöyle:

''Dostça olduğu düşünülse de medeni durumları gereği bir tık fazla samimi bulduğum danstır.'', ''Mahkemeye sunsan, boşanmak için delil sayarlar.'', ''Hayırdır, Norveç'te yaşıyoruz da benim mi haberim yok dedirtmiştir.''

Hayranları tarafından ağır eleştirilen Bastık, henüz konuya ilişkin bir açıklamada bulunmadı.

 


Yorum Yazın