Zeki Demirkubuz’dan 'Hayat' filmine Ölümlü Dünya göndermeli erteleme açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zeki Demirkubuz’dan 'Hayat' filmine Ölümlü Dünya göndermeli erteleme açıklaması
Abone ol
Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz’un yeni filmi Hayat’ın vizyon tarihi 1 Aralık’tan 15 Aralık’a ertelendi. Demirkubuz, vizyona aynı gün girecek olan ‘Ölümlü Dünya’ filmine göndermede bulunarak “O tarihte memleket, gülüp eğlenecekmiş” ifadeli bir paylaşımda bulundu.

Yönetmen Zeki Demirkubuz’un başrollerini Miray Daner ve Burak Dakak’ın paylaştığı yeni filmi Hayat’ın vizyon tarihi ertelendi. 

Demirkubuz, filmin afişini alıntılayarak ”15 Aralık” notunu düştü. 

Demirkubuz, erteleme kararının ardından bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımını alıntılayarak aynı gün vizyona girecek Ölümlü Dünya filmine gönderme yaptı.

Demirkubuz paylaşımında, ”Seninki hiçbir şey, kurtulup gidersin. Ameliyat tarihi, yurtdışı göçünü 1 Aralık’a göre ayarlayanlar var. Erteleme bizim de canımızı sıktı ama o tarihte memleket gülüp, eğlenecekmiş. Ölümlü dünya, 15 gün daha sabret…” dedi. 

Ali Atay’ın yönetmenliğini yaptığı, fenomen haline gelen komedi filmi ‘Ölümlü Dünya’nın devam filmi 1 Aralık’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

‘Ölümlü Dünya’nın vizyon tarihinin ‘Hayat’la aynı güne denk gelmesi, ABD’de ‘Barbie‘ ve ‘Oppenheimer’ filmlerinin aynı gün vizyona girmesine benzetilmişti.


Yorum Yazın