Zebani Efe müslüman oldu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zebani Efe müslüman oldu!
Abone ol
'Zebani' lakaplı Efe Baycan müslüman olduğu videoyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Açıklamayla gündemi sık sık meşgul eden 18 yaşındaki 'Zebani Efe'nin, internette yayınlanan bir videoda Kelime-i Şehadet getirdiği ve umreye gittiği görüldü.

Efe Baycan, aslında zebani olduğunu ve 456 yaşında olduğunu açıklayarak tanınmış, 'Satanistlerin peygamberi' olduğunu iddia etmişti. Türkiye'nin yüzde 15'inin satanist olacağını öne süren Baycan, katıldığı bir YouTube programında "Onu söyleyemiyoruz maalesef" cümlesiyle sosyal medyada fenomenleri arasına girdi.

Pembe boynuzlu bir atı Tanrı olarak kabul ettiğini belirten 18 yaşındaki Efe Beycan, sokakta zorbalığa uğrayarak zorla kelime-i şehadet getirtildiği görüntülerle gündem olmuştu. Pembe saçları ve piercingleriyle tanınan Baycan, sosyal medyada paylaşılan son görüntüleriyle yeniden sosyal medya gündemine oturdu.

@yer6film tarafından paylaşılan videoda Baycan’ın kelime-i şehadet getirerek müslüman olduğu, saçlarını siyaha boyadığı ve piercinglerini çıkarıp tarzını değiştirdiği; abdest alıp namaz kıldığı görüldü.

Efe Baycan, umreye gittiği anları sosyal medya hesabı üzerinden ''Allahu Ekberr!! ?'' başlığıyla paylaştı. 


Yorum Yazın