"Zamansız Sofralar" sergisinde yaratıcılığın sınırı yok!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Zamansız Sofralar" sergisinde yaratıcılığın sınırı yok!
Abone ol
Bereket temasından yola çıkılarak hazırlanan Reflections İstanbul - Zamansız Sofralar sergisi, yaratıcılık, ağırlama, sunum, lezzet ve teknolojiyi bir araya getiriyor.
Haber Videosu

Sofraların birleştiriciliğini "Bereket" teması altında buluşturan serginin bu yıl ilki gerçekleşiyor ve sınırları zorlayan bir deneyim sunuyor.

 

5 bölüm üzerine kurgulanan sergi tasarımında Mutfak Sanatları, Sofra Düzenleme, Çiçek Tasarımı, Işık Tasarımı Sanatı ve Görsel Sanatlar: Suyun Zekası ile daha önce görülmemiş, gerçek dışı bir oluşuma kapı açıyor. 

Sergi, ilk kez izleyiciyle buluşturuyor.

Sergi, farklı disiplinleri ve yaratıcılığı bir araya getirerek daha önce karşılaşılmamış bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Etkinliğin danışmanlığını ve komite başkanlığını Çiğdem Simavi üstlenirken komite üyeleri arasında Merve Gürsel, Defne Gürsel, Selin Habbab Özkaynak ve The Marmara Grubu yer alıyor. Konsept ve tasarım ekibi ise Merve Gürsel, Yeşim Demir, Mert Onaran ve Bartuğ Sayılı’dan oluşuyor. 

SOFRANIN BİRLEŞTİRİCİLİĞİ "BEREKET" iLE BULUŞUYOR

Burgan Bank ana sponsorluğunda düzenlenen sergide, 40’a yakın katılımcı özel sofra sunumları hazırlayacak, 20’ye yakın katılımcı ise çiçek enstalasyonları ile çiçeklerin mekanlara kattığı büyüleyici güzelliği gözler önüne serecek.

The Marmara Grubu, ev sahipliğinin yanı sıra, Mutfak Sanatları ve Sofra Düzenleme konusundaki uzmanlığını katılımcı olarak da sergileyecek. 25 yılı aşkın deneyimi ile The Marmara Catering serginin yaratıcı sunumlarını üstleniyor. The Marmara Chocolate ise otantik reçeteler ve özenle seçilmiş hammaddeler ile tasarlanan heykelsi çikolataları ile bu lezzeti yaratıcı bir mecraya dönüştürüyor.

Reflections İstanbul - Zamansız Sofralar sergisinde su parçacıklarından oluşan simülasyonlar, özel yazılmış time-code’lar ile eşsiz bir ışık tasarımına ve görsel deneyime dönüşüyor. “Su”yun yüksek teknoloji yardımıyla anlatılan bu hikayesine, koreografisi Amerika’da hazırlanmış, greenbox ile çekilen çok özel bir performans sanatları koreografisi de eşlik ediyor.

Reflections İstanbul, Zamansız Sofralar sergisiyle 5-8 Ekim tarihleri arasında The Marmara Grubu ev sahipliğinde Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşiyor. 


Yorum Yazın