Zafer Partisi'nden 'Zafer Turizm' paylaşımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zafer Partisi'nden 'Zafer Turizm' paylaşımı
Abone ol
Zafer Partisi'nin sosyal medya hesabından dikkat çeken 'Zafer Turizm' paylaşımı. Söz konusu görüntülerde kuyruğa giren vatandaşların Suriyeli kaçakları Şam'a göndermek için bilet aldığı görüldü.

Zafer Partisi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan "Zafer Turizm" paylaşımı, sosyal medyada gündem oldu.

Sığınmacı ve kaçakların Türkiye Cumhuriyeti'nden gönderilme temalı videoda Nagehan Alçı detayı dikkatlerden kaçmadı.

Söz konusu paylaşımda “Büyük Türk Milleti, Zafer Partisi'nin, Türk Milleti'nin kurtuluşu için reçetesi hazır. Bize bağışlarınızla destek olun, hep beraber ülkemizi bu kötü kabustan kurtaralım. #ümitlezaferedestek” ifadeleri kullanıldı ve Partinin Ziraat Bankasına ait IBAN’ numarası paylaşıldı.

Görüntülerde sokakta bir bilet satış merkezi kurulduğu ve insanların kaçak sığınmacıları ülkelerine göndermek üzere bilet almak için sıraya girdiği görüldü.

Videoda vatandaşların kaçak ve sığınmacılar adına bilet aldığı anlar da yer aldı.

Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Sevdagül Tunçer'in  de yer aldığı görüntüler kısa süre içinde hızla yayıldı.

Tunçer videoda “Vatanını seven ve sahiplenen Türk evlatları. Siz Zafer Partisi’ne destek olun ülkemizi hep birlikte kurtaralım” dedi.

NAGEHAN ALÇI VE ABDURRAHMAN UZUN DETAYI

Videonun son kısmında ise Nagihan Alçı ve Abdurrahman Uzun  adına da bir bilet yazıldığı görüldü. Söz konusu bilette otobüsün kalkış noktası Ankara ve varış noktası Suriye’nin başkenti Şam olarak gösterildi.


Yorum Yazın