Youtube’da izlenmeye değer değerler…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Youtube’da izlenmeye değer değerler…
Abone ol
Keyifli yayınlarıyla dikkat çeken sevilen oyuncu Hakan Bilgin'in Youtube kanalı "Mekanın Sahibine Geldik"i inceledik.


Youtube ve youtuber kavramı hayatımıza bir girdi pir girdi. Hepimizin tanıdığı sanatçı ve oyuncuların yanı sıra 7’de 70’e takip edilen youtube ve instagram fenomenleri oluştu. Artık siz kimi takip ediyorsanız o ünlü. Hal böyle olunca sorgusuz sualsiz, yetenekli yeteneksiz, sempatik antipatik, bilgili bilgisiz, kibar kaba her türden isimle tanışma imkânımız oldu. Çocukların, gençlerin, yetişkinlerin fenomenleri farklı. Eğer ne izlemek istediğimizi bilmiyorsak milyarlarca içerik binlerce isim arasında kaybolmamak elde değil. Öte yandan iyi bir yayına denk gelme şansınız da oldukça düşük.  
Biz keşfettikçe sizi de izlenmeye değer kanallardan haberdar etmek istiyoruz. Vaktiniz değerli ise kaliteli ve keyifli bir sohbet izlemek istiyorsanız buyrun bu haftanın önerisine;  “Mekanın Sahibine Geldik”

Kendi deyimiyle boş durmayı hiç sevmeyen bir adam, fayda odaklı işlerin insanı  Hakan BİLGİN.
Aslen Artvin Arhavili, doğduğu şehir Samsun. Karadeniz coğrafyasının kendine has enerjisini taşıyan çok renkli ve çok yönlü meraklı, başarılı bir tiyatro oyuncusu. 


Baba olmayı çok sevmiş, iyi baba olmaya kafa yormuş biri olarak oğlunun da idolü olmuş. Oğlu Derin’e babası sorulduğunda; “Babam, her durumda çözüm üretebiliyor, ortada sorun bırakmıyor” diye ifade ediyor. Kendisi tiyatro sahnesini, kendini en iyi ifade ettiği yer olarak tanımlıyor. Sinema, televizyon, müzisyenliğin (saksafon, klarnet çalıyor) yanında bir de “Mekanın Sahibine Geldik” isimli Youtube kanalı ile dijital dünyada konukları ve dostlarını ağırlıyor.
Tanınan oyuncunun eğitimci bir yönü de var. Üniversite ve liselerde “Farkındalığın Farkedilişi” konulu seminerler vererek gençlerle kişisel gelişim yolculukları yapıyor.
Bir röportajında dile getirdiği şu açıklama aslında onu daha yakından tanımamızı sağlıyor; Benim içimde garson ruhu var. İnsanlara güler yüzle hizmet etmek, beni mutlu ediyor. Asık yüzle hiçbir sorunu çözemezsiniz. Karşınızdaki asık yüzlere, bir de gülümseyerek cevap vermeyi deneyin. İnanın neticeleri çok başka olacak.

Oyuncunun bu bakış açısı youtube kanalındaki yayınına ve konuklarına da yansıyor. Kanalda Şevket Çoruh, Doğa Rutkay, Güven Kıraç, Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncuların yanı sıra Semih Saygıner, Şef Soner Sivrioğlu, Erkan Altun gibi farklı meslekten konukların da sohbetleri yer alıyor. 

Simdiden keyifli seyirler…


 


Yorum Yazın