Yeniden Refah Partisi’nden AK Parti’ye: “Sloganları bile bizim”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi’nden AK Parti’ye: “Sloganları bile bizim”
Abone ol
Yeniden Refah Partisi, taleplerinin kabul edilmesini beklemiyor. 2 Büyükşehir, 2 il belediyesi ve 35 ilçe talepleri olduğunu dile getiren parti yetkilileri bu taleplerinin AK Parti tarafından karşılanmasını mümkün görmüyorlar.

Tavandan tabana Yeniden Refah kadrolarında büyük çoğunluğun seçime tek başına girmekten yana olduğunun altını çizen yetkililer, “Bizim sloganımız Ahlaklı belediyecilik olacak bu iddiamızın zayıflamasına müsaade edemeyiz” diyorlar. 

Ayrıca AK Parti tarafından kullanılan “Yeniden İstanbul ve yeniden Ankara” sloganlarının da aslında kendilerine ait olduğunun altını çiziyorlar. 

Yapılması planlanan ittifak görüşmelerinin de zamanında yapılmadığını belirten yetkililer “Sayın Cumhurbaşkanının devreye girdiğini duyuyoruz o sebeple belki de görüşmeler gecikiyor ama biz olumlu sonuçlanacağına ihtimal vermiyoruz. Neticede zaten MHP ile kendi aralarında paylaşımlarını yaptılar” diye konuşuyorlar. 

Yeniden Refah Partisi olarak adaylarını ilan etmek için çalışmalara devam ettiklerini yarın da aday açıklamasına devam edeceklerini ve ay sonunda da Ankara Arena’da bir toplantı yaparak aday tanıtımını tamamlamak üzere hazırlıklarının olduğunu belirtiyorlar.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaptıklarının da bir ittifak değil iki aday arasında bir taraf belirlemekten ibaret olduğunu ifade ediyorlar. 


Yorum Yazın