Yeniden Refah Partisi, "AK Parti ile yeniden görüşme" iddiasını yalanladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi, "AK Parti ile yeniden görüşme" iddiasını yalanladı
Abone ol

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın danışmanı Şerif Varol, "AK Parti ile yeniden görüşme" iddiasını yalanlayarak, "Yeniden Refah Partisi, adaylarını duyuracak" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkaracağını duyurmasının ardından AK Parti ile İstanbul için yeniden görüşme yapılabileceği iddiası gündem oldu. Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın İBB adaylığından çekilmesini duyurmasının ardından parti kulislerinde hareketlilik yaşandı.

Yeniden Refah Partisi'nden, AK Parti ile yeniden görüşme olacağı iddialarına yanıt geldi.

TGRT Haber'e konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın danışmanı Şerif Varol, iddialarının gerçeği yansıtmadığını, heyetlerarası bir temasın olmayacağını söyledi. Voral, "Yeniden Refah Partisi, adaylarını duyuracak" ifadelerini kullandı.

Anlaşamadılar 

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi heyetleri arasında ittifak için görüşmeler gerçekleştirilmiş ancak bir sonuca varılamamıştı.

Fatih Erbakan, 3 Şubat'ta yerel seçimlere tek başlarına gireceklerini duyurmuştu.

Erbakan, "AK Parti ile yapılan görüşmelerde AK Parti'nin bize adil tekliflerle gelmemiş olmasıdır. İyi niyetle bu görüşmeleri yaptık ancak adil ve dengeli bir taleple karşılaşmadık. Madem İstanbul ve Ankara'nın CHP zihniyetinden kurtarılmasını istiyoruz, o zaman muhataplarımızdan da bu yaklaşımı görmemiz lazımdı" ifadelerini kullanmıştı.


Yorum Yazın