Yeni trend! Glam makyaj nedir? Glam makyajın özellikleri ve farkı nelerdir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni trend! Glam makyaj nedir? Glam makyajın özellikleri ve farkı nelerdir?
Abone ol
Her geçen gün makyaj dünyasına yeni bir trend ekleniyor. Bu yıl ise 'glam makyaj stili' ön planda. 70'li yıllara ait bir müzik türü olan Glam Rock'ın çarpıcı tarzına ithafen oluşmuş bu akım, her ne kadar 2012 yılına damga vurmuş olsa da günümüzde tekrar yerini almaya başladı. Eğer siz de şık bir davete ya da özel bir buluşmaya gidiyorsanız bu makyaj ipuçları tam size göre. Gelin birlikte ışıl ışıl olan dikkatleri üzerinize çekecek 'glam makyaj stilini' inceleyelim...

Glam makyaj ne demek?

Glam makyaj stilinin, son dönemlerin en çok tercih edilen gölgeli göz makyajları arasında yer alıyor. Işıltılı makyajlar her ne kadar yüzün farklı bölgelerine uygulansa da en dikkat çeken detaylar her zaman göz çevresinde toplanıyor. Kusursuz bir ten görünümü, büyüleyici keskin bakışlar ve etkileyici dudaklar tam olarak Hollywood stili glam makyajını tanımlıyor diyebiliriz. Eğer partiler, festivaller ve özel davetler için ilham dolu makyaj önerilerine açıksanız, glam makyaj aradığınız makyaj stili olabilir.

Glam makyaj nasıl yapılır?

Kusursuz bir ten görünümü, çarpıcı bakışlar ve etkileyici dudaklar glam makyajını tanımlıyor. Glam makyajın en önemli aşamalarından biri cildinizin mat bir görünümde olması. Çünkü ışıltıyı dudak ve gözlerde kullanacağız. Bu sırada cildimizin de parlamasını istemeyiz. Göz makyajının detaylarında ise öncelikle koyu füme ve ışıltılı bej farları tercih etmeliyiz. Son olarak nude tonlarında bir rujla görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Ancak burada da rujumuzun ışıltılı olması önemli. Aşağıdaki görüntülerden örneklerine bakabilirsiniz. 

Glam makyajına dair ilham veren görüntüler;

1.

2.

.glam makyaj

3.

4.

5.

glam makyaj

6.


glam makyaj

7.


glam makyaj


 

 


Yorum Yazın