Füsun Paşa yazdı:

Yeni bir hayat, yeni bir ben yaratabilirim; hayatımla ilgili yeni bir sistem kurabilirim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni bir hayat, yeni bir ben yaratabilirim; hayatımla ilgili yeni bir sistem kurabilirim
Abone ol
Füsun Paşa'nın kaleme aldığı "Yeni bir hayat, yeni bir ben yaratabilirim; hayatımla ilgili yeni bir sistem kurabilirim" isimli yazı...

2021 Ağustos ayında, tam 2 sene önce Muhalif ailesiyle birlikte #güneşeuyanış köşemde sizlerle buluştum. Kutlama zamanı :) Her hafta yüzlerce konu ve bilgi paylaştım ve heyecanla da paylaşmaya devam ediyorum.  Yeni insanlar, yeni deneyimlerle aslında birlikte büyüyor ve gelişiyoruz. Farkındalıkla bakmayı, farklı bakış açılarını sizlere anlatmaya çalışarak, bazen gerçek hayat hikayelerinden örnekler vererek, öğrendiklerimi, yaşadıklarımızı sizlere aktarıyorum. Bunu yolunuzda bir tabela olarak görebilirsiniz. Buradan merakla içeri girebilirsiniz, istemedim, hayır diyebilirsiniz, bu yola bir bakayım diyebilirsiniz, bir kaç şey deneyebilirsiniz, her şeyi okuyup geçebilir ya da tam aradığım yerdeyim aslında denemekten ne çıkar? diyebilirsiniz... Hepsi size ait seçimler olacaktır.

Aslında dileğim, bütün insanlar her anlamda mutlu olsun, sevsin, aşkla yaşasın, herkes sağlıklı olsun, iyi olsun, birleşelim, birlikte çok daha güzel adımlar atalım. Zor olanı sonlandıralım hayatlarımızı kolaylaştıralım. Hep birlikte eğlenelim, gülelim, kazanalım diye istesem de maalesef sadece benim sizler için istediğim yeterli değil esas sizin kendiniz için istemeniz, kendinize izin vermeniz gerekiyor.

Bugün eğer ister ve seçerseniz özgür iradenizle yapacağınız seçimlerle, atacağınız küçük adımlarla hayatınızı çok daha iyi bir noktaya getirebileceğinizi sağlayacak, yazılarımda da hep anlattığım içeriklerden minik maddeler oluşturdum. Sadece bir kısmı diyelim. İstediğiniz kadar sizler de ekleme yapın. Ben ilk aklıma gelenleri yazdım.

Bu aşağıda yazdıklarıma şöyle bakabilirsiniz.

Yeni kararlar alarak yeni bir anlaşma zamanı

 Kendinize yaşattığınız hayatın farkına varın ve yeni bir anlaşma yapın. Okuduklarınızı kendinize hatırlatmalar olarak görün. Hayatımda neleri değiştirmek, hangi farklı bakış açılarıyla bakmak ve yaşamaya başlamak benim kendimi daha iyi hissetmemi sağlar? diye okuyun ve hayatınıza geçirin.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.


Yorum Yazın