Yarın borsa açılacak mı? 30 Ağustos yarın borsa açık mı? 30 Ağustos kargolar açık mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yarın borsa açılacak mı? 30 Ağustos yarın borsa açık mı? 30 Ağustos kargolar açık mı?
Abone ol
Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmî ve ulusal bir bayram. Peki, Yarın borsa açılacak mı? 30 Ağustos yarın borsa açık mı?

Atatürk'ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık Meydan Muharebesi adıyla da bilinen Büyük Taarruz'un başarıyla sonuçlanmasından sonra Yunan orduları İzmir'e kadar takip edilmiş; 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtarılmasıyla Türk toprakları Yunan işgalinden kurtulmuştur. Arama motorlarında ise Yarın borsa açılacak mı? 30 Ağustos yarın borsa açık mı? soruları aratıldı.

YARIN BORSA AÇILACAK MI?

Ülkemizde ve dünyada borsaların açılış ve kapanış saatleri, hisse piyasalarında zamanında işlem yapabilmek için çok önemlidir. Küresel ölçekte en büyük hisse piyasaları olan Avrupa, Asya ve Amerikan borsaları mesai saatleri hakkında tüm bilgiler Borsa İstanbul tarafından açıklanmakta. Borsa, 30 Ağustos Çarşamba günü kapalı olacaktır.

30 AĞUSTOS KARGOLAR AÇIK MI?

30 Ağustos'un resmi tatil sayılması nedeniyle kapalı olan kurumlar arasında kargolar da var. Kargo şirketleri 30 Ağustos Çarşamba günü kapalı olacak.

29 AĞUSTOS KARGOLAR AÇIK MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın öncesi olan 29 Ağustos günü kargolar normal mesai saatleri içerisinde çalışmaya devam edecek.

30 AĞUSTOS NOTER AÇIK MI?

30 Ağustos'un resmi tatil sayılması sebebiyle noterler 30 Ağustos Çarşamba günü kapalı olacak. Noter işlemlerini gerçekleştirmek isteyenler 29 Ağustos veya 31 Ağustos tarihinde işlemlerini gerçekleştirebilir. 30 Ağustos'ta kapalı olan noterler, 31 Ağustos Perşembe günü normal mesai saatlerine devam edecektir.

30 AĞUSTOS BANKALAR AÇIK MI?

He yıl kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı bu sene hafta içi Çarşamba gününe geliyor bu nedenle çalışanlar resmi tatil kapsamında çalışmıyorlar. 30 Ağustos Çarşamba günü bankalar da diğer kurumlar gibi kapalı olacaktır. 31 Ağustos Perşembe günü itibari ile bankalar normal mesai saatlerinde çalışmaya devam edecek.


Yorum Yazın