Yağmur Ün'den geçen hafta boşanan Doktor Dodo'dan şaşırtan sözler: Penisi olduğu için...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yağmur Ün'den geçen hafta boşanan Doktor Dodo'dan şaşırtan sözler: Penisi olduğu için...
Abone ol
Geçtiğimiz yıl haziran ayında Yağmur Ün ile hayatını birleştiren ve geçen hafta boşanan Doktor Dodo olarak tanınan Doğaç Ergezen'in paylaşımı görenleri şaşırttı.

Alemin Kralı'nda hayat verdiği 'Ahsen Kral' ile hafızalara kazınan oyuncu Yağmur Ün, geçtiğimiz yıl haziran ayında doktor Doğaç Ergezen ile dünyaevine girmişti.

Yağmur Ün, geçtiğimiz yıl haziran ayında nikâh masasına oturduğu Doğaç Ergezen'den boşandı. Evliliklerinde kriz yaşayan ikili, anlaşmalı olarak yollarını ayırdı

Yağmur Ün ile Doğaç Ergezen, kızları Su Diana’nın velayeti konusunda fikir birliğine vardı ve velayet annede kaldı.

Ancak Ergezen sosyal medya hesabından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın, "Süresiz nafaka kabul edilir bir durum olamaz." haberini alıntılayarak, “ilk ve son kez AKP. " paylaşımında bulunması tepki çekti.

Bunun üzerine Ergezen şu açıklamalarda bulundu;

"Benimle ilgili ne düşündüğünüzün önemi yok. nafaka ve çocuğun velayeti bir insan sadece kadın olduğu için ona bir koz, pazarlık gücü, tehdit unsuru olarak otomatikman atanmamalı. bu, suistimale çok açık. her şey vaka bazlı değerlendirilmeli. kadın-erkek eşitliği istemiyor muyuz?

velayet çocuğa daha iyi bakım verecek, onu daha iyi yetiştirecek tarafa verilmeli. nafaka da durumu iyi olandan, ihtiyacı olana, ihtiyacı kadar & ihtiyaç duyduğu süre boyunca verilmeli. kimse fazlasını talep edememeli. gerisi tamamen penisi olduğu için bir insanı cezalandırmaktır."



Yorum Yazın