Volkan Demirel: Kıyamet günü geldi diye düşündüm

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Volkan Demirel: Kıyamet günü geldi diye düşündüm
Abone ol
Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, yaşadıklarıyla ilgili, "Kıyamet günü geldi diye düşündüm. Hemen oyuncularımı düşündüm. Kimseye ulaşamadım. Hemen Burak Öksüz'ün evine gittik, enkazdan çıkarıldı. Bertuğ Yıldırım'ın durumu da iyi. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Sokaklar yardım diye inliyor" ifadelerini kullandı.

Deprem felaketi sonrası sosyal medya hesabından gözyaşları içinde paylaşım yaparak yardım çağrısında bulunan Demirel, yaşadıklarıyla ilgili konuştu. Demirel, Hürriyet'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kıyamet günü geldi diye düşündüm. Hemen oyuncularımı düşündüm. Kimseye ulaşamadım. Hemen Burak Öksüz'ün evine gittik, enkazdan çıkarıldı. Bertuğ Yıldırım'ın durumu da iyi. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Sokaklar yardım diye inliyor." 

Yardım çağrısında bulunmuştu

Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem, Hatay'da da büyük yıkıma neden olurken Demirel de sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunmuştu. Demirel, dün sabah Instagram hesabından bir canlı yayın yaparak, "Burada herkes perişan. Hatay perişan. Herkes can çekişiyor. Buraya lütfen ambulans yardımı yapılsın. Hatay kentinde durumlar çok kötü. Yardım edin, insanlara ulaşamıyoruz. Kim gelecekse gelsin artık. Kimseye ulaşamıyoruz. Biz kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz" demişti.

Demirel, Türk halkına seslenirken, "Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin" ifadelerini kullanmıştı.


Yorum Yazın