Vincenzo Montella Milli Takım için 3 yeni isme göz dikti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vincenzo Montella Milli Takım için 3 yeni isme göz dikti!
Abone ol
A Milli Futbol Takımı'n yeni görev başına gelen ve aldığı sonuçlarla herkes tarafından takdir gören Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Ay-Yıldızlılara yeni genç futbolcular kazandırmak için yoğun mesai yapıyor. Montella’nın hedefinde 3 genç isim bulunuyor.

Vincenzo Montella sonrası bambaşka bir hava yakalayan A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri’nde D grubunu lider bitirerek organizasyon biletini aldı ve gözünü 2 Aralık’taki kuralara çevirdi.

Öte yandan milli takımda son dönemde parlayan genç futbolcular dikkat çekti.

Arda Güler’in ardından Kenan Yıldız da sergilediği performansla büyülerken, Vincenzo Montella Ay-Yıldızlılara yeni gençler kazandırmak adına düğmeye bastı.

Hürriyet’in haberine göre Montella’nın sıradaki hedefi Can Uzun. Nürnberg forması giyen Can Uzun’u Almanya da milli takıma kazandırmak istiyor. Öte yandan Montella işi sıkı tutarak Can Uzun’u mart ayındaki kadroya davet etti. Fiziği ve top tekniğiyle dikkat çeken oyuncu, daha çok 10 numara pozisyonunda görev alıyor.

Can Uzun’un yanı sıra hedefteki isimlerden biri de Efe Kaan Sıhlaroğlu. Karlsruhe’de forma giyen genç isim; 6, 8 ve 10 numarada görev alabiliyor.

Milli formayı uzun yıllar taşıması beklenen bir başka isimse Semih Kılıçsoy.

Uzun yıllardır yaşanan forvet sıkıntısını çözmesi beklenen ve Avrupa’nın birçok önemli kulübü tarafından takip edilen Semih Kılıçsoy da A Milli Takım’da forma giymek için şans bekliyor.


Yorum Yazın