Villasını 100 milyon TL’ye satışa çıkardığı iddia edilen Cem Yılmaz'dan yanıt geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Villasını 100 milyon TL’ye satışa çıkardığı iddia edilen Cem Yılmaz'dan yanıt geldi
Abone ol
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon TL’ye satışa çıkardığı iddia edildi. Yılmaz'dan yanıt gecikmedi.

Şubat ayında yeni gösterisi için sahnelere çıkmaya hazırlanan Cem Yılmaz’ın Levent’teki villasını satışa çıkardığı öğrenildi.

10Haber’den Müge Dağıstanlı’nın haberine göre; villasını 100 milyon TL’ye satışa çıkaran Yılmaz, deşifre olmamak için emlakçıdan ilanı internete koymamasını rica etti.

Komedyen Cem Yılmaz, hakkında çıkan "evini satışa çıkardı" haberlerine yanıt verdi. Yılmaz, '"Evini satıyor' haberi artık şakadan çıktı ve maksatlı bir şeye dönüştü ! Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba? " dedi.

Yılmaz, Levent'teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberleri yalanladı. Sosyal medya hesabından açıklamaya yapan Yılmaz'ın paylaşımı şu şekilde:

"Bugün tuhaf bi şekilde curcuna yapılan fotoğraf, drone cekimi vs ile haber yapılan “evini satıyor” haberi artık şakadan çıktı ve maksatlı birşeye dönüştü ! Çok eğleniyorsunuz belli ama bu haberin amacı tam olarak nedir acaba ? Uydurma oldugu gibi evin üstünde drone ne ?!?! O kısmı enteresan…Gülmedim komik değil."

 


Yorum Yazın