Venüs Retrosu bitti! "Güzel haberlere hazır olun"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Venüs Retrosu bitti! "Güzel haberlere hazır olun"
Abone ol
Yaklaşık 40 günlük bir süreyi kapsayan Venüs Retrosu bugün itibariyle sona erdi. Astrolog Dinçer Güner, "Güzel haberlere hazır olun" diyerek etkisi 3 gün sürecek olan o astrolojik olayı duyurdu.

Belli zaman diliminde gerçekleşen Venüs Retrosu, astroloji tutkunlarının gündeminde yer alıyor. Venüs, 23 Temmuz'da Aslan burcunda geri hareketine başladı ve 40 günlük bir dönemi kapsadı.

Bugün sona eren retronun ardından astrolog Dinçer Güner, Merkür ile Jüpiter arasında gerçekleşecek olan üçgen açının etkisinden bahsederek 3 gün süreceğini belirtti.

İşte Dinçer Güner'in o açıklaması;

GÜZEL HABERLERE HAZIR OLUN

Merkür ile Jüpiter arasında üçgen açı var ve etki süresi 3 gün.

Güzel, mutluluk verici haberlerin alınıp- verileceği zamanlar. Geleceğe yönelik planlar yapmak ve hedefler belirlemek için harika zamanlar. Aynı zamanda ofisinizden hayatınıza kadar her şeyi temizlemek ve organize etmek için ideal zamandır.

Seyahatler planlanabilir ve çıkılacak yolculuklar oldukça keyif verici olur. Bilgiye bilgi katma zamanı. Yeni eğitimlere başlamak, eğitimlere kaydolmak, yabancı dil öğrenmek için harikadır.

Hukuki konularda ihtiyaç olan destek kolayca bulunuruz. Ayrıca kendinizi hayır kurumlarına veya insan hakları kuruluşlarına yardım ederken de bulabilirsiniz.

Yeni insanlarla tanışmak, fayda sağlayacak yeni ilişkileri kurulabilir. Bir şeylerin icar edilmesi, keşfedilmesi, yeni bir şeylerin bulunmasına destek olabilir.

Bugünlerde konuşmalarımızda bol bol felsefe, inanç, eğitim, din ile ilgili konular olabilir. Aynı anda birden çok konu ile ilgilenmek zorunda kalabiliriz.

Merkür Retro (Başak)- Jüpiter'de Boğa burcunda. Özellikle önümüzdeki bir kaç gün; finansal konularda harika haberler, ticari anlamda güzel gelişmeler, eskiden kaçırılan bir fırsatın yeniden gündeme gelmesi, somut sonuçlar elde etmek için adımlar atmak için harika zamanlardayız.


Yorum Yazın