TÜGVA Mütevelli Heyeti Üyesi Mustafa Yüksel:

Vakfımız tamamen gönüllülükle maddi beklenti istemeden çalışıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vakfımız tamamen gönüllülükle maddi beklenti istemeden çalışıyor
Abone ol
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) "3. Türkiye Fikir Kongresi" düzenledi. TÜGVA Mütevelli Heyeti Üyesi Mustafa Yüksel kongrede söz alarak, "Vakfımız tamamen gönüllülükle maddi beklenti istemeden çalışıyor" dedi.

TÜGVA Mütevelli Heyeti Üyesi Mustafa Yüksel, "Türkiye Gençlik Vakfı son günlerde kara propaganda ile karalanmaya çalışılıyor. Vakfın, Türkiye genelinde yaptığı ve bunlardan biri olan Adalar Gençlik Merkezi üzerinden maalesef ana muhalefetin kara propagandasıyla vakfımız ve vakfımız gibi bu milletin gençlerine fedakarlıkla ve cefakarlıkla hizmet eden pek çok vakfımız maalesef karalanmak isteniyor" dedi.

Kongrede, son dönemde ortaya çıkan iddialarla ilgili ve Büyükada İskelesi binası tartışmalarıyla ilgili gelişmelere de değinildi. TÜGVA Mütevelli Heyeti Üyesi Mustafa Yüksel kongrede söz alarak, "Vakfımızın tamamen gönüllülükle tüm Türkiye'nin gençlerine hiçbir maddi beklenti istemeden, tamamen onların kişisel gelişimleri ve eğitimleri için çalışmalar yaptığını ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yüksel'in sözleri şöyle:

"Türkiye Gençlik Vakfı son günlerde kara propaganda ile karalanmaya çalışılıyor. Vakfın, Türkiye genelinde yaptığı ve bunlardan biri olan Adalar Gençlik Merkezi üzerinden maalesef ana muhalefetin kara propagandasıyla vakfımız ve vakfımız gibi bu milletin gençlerine fedakarlıkla ve cefakarlıkla hizmet eden pek çok vakfımız maalesef karalanmak isteniyor. Vakfımızın tamamen gönüllülükle tüm Türkiye'nin gençlerine hiçbir maddi beklenti istemeden, tamamen onların kişisel gelişimleri ve eğitimleri için çalışmalar yaptığını ifade etmek istiyorum."

TÜGVA, 2014 yılında kurulduğundan beri, devletle iş yapan kişi ve firmalardan aldığı yüksek bağışlar sık sık gündeme geldi. Yurttaş Gazeteci Metin Cihan, sosyal medya hesabı üzerinden TÜGVA'ya ait olduğu öne sürülen çeşitli "torpil listeleri" paylaştı. AK Partili Mehmet Metiner, TÜGVA hakkında ortaya atılan iddialar için 17 Ekim 2021 tarihinde, "Bu milletin değerlerine bağlı, gencecik insanlarının devlet kadrolarında yer alması için referans olmak, biz bu insanı tanıyoruz, ülkesine dinine inancına milletine mukaddesatına bağlıdır demenin ne mahsuru var?" ifadelerini kullandı. "TÜGVA’lı gençler bu ülkenin insanı değil midir?" diye soran Metiner, "Onlar bir yere girmesinler mi? Onlar kaymakam, hakim, savcı, genel müdür olmasınlar mı yani?" şeklinde konuştu.


Yorum Yazın