Üsküdar'daki kaçak kafeler yıkıldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üsküdar'daki kaçak kafeler yıkıldı!
Abone ol
Gündemi bir süredir meşgul eden, İstanbul Üsküdar ilçesi sahilinde bulunan kaçak kafeler yıkıldı. Yıkım işlemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Üsküdar Meydanı’nın bütünlüğünü bozan Kuşkonmaz Camii diye bilinen Şemsi Ahmed Paşa Camii’nin bitişiğindeki kaçak yapıların yıkımı, mahkeme kararına karşın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Üsküdar Kaymakamlığı’nca engellenmişti. 10 Nisan’da yıkım için bölgeye gelen İBB zabıta ekipleri ile polis, karşı karşıya gelmişti.

Halk arasında Kuşkonmaz Camii diye bilinen Şemsi Ahmed Paşa Camii’nin bitişiğindeki yapıların yıkımı için İBB, bugün bir kez daha girişimde bulundu. Kaçak yapılar bugün İBB ekipleri tarafından yıkıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Millet kazandı… Üsküdar Kuşkonmaz Camii yanındaki kaçak kafelerle mücadelemizde başarılı olduk. Tüm koruma çabalarına rağmen, milletin malını tekrar millete kazandırdık. Üsküdar’a hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın