Üreten Ev Hanımları Kermesi’ne büyük ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üreten Ev Hanımları Kermesi’ne büyük ilgi
Abone ol
Üreten Ev Hanımları Kermesi’ne büyük ilgi

26 Mayıs Pazar günü de devam edecek kermese vatandaşların yanı sıra yerli ve yabancı turistler de büyük ilgi gösteriyor

Kemer’de her ay düzenlenen ve iki gün süren kermesin ilk günü yapılan açılışına, Kemer Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediye Meclis üyeleri Cansın Efir ve Sema Özdemir, CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya ve partililer katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun girişimleri ile Marifetli Eller Platformu ve Üreten Ev Hanımları Kooperatifi tarafından düzenlenen ve Kemer’de yaşayan ev hanımlarının aile ekonomisine katkı sağlamasının amaçlandığı kermese yerli ve yabancı tatilciler de büyük ilgi gösterdi.

Kermeste açılan sergileri tek tek ziyaret eden Başkan yardımcısı Baytekin ve beraberindekiler ev hanımlarının ürünlerini inceleyerek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Başkan yardımcısı Baytekin, ev hanımlarına Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun selamlarını ilettiklerini belirterek, “Ev hanımlarımız sağlanan bu imkandan dolayı son derece mutlu. Bu ay ilçemizde konaklayan yerli ve yabancı misafirlerimiz de kermesimize büyük ilgi gösteriyor. Herkese hayırlı ve bol kazançlı günler diliyorum” dedi.

Mayıs ayı kermesi; Kemer Atatürk Parkı’nda 26 Mayıs Pazar günü (yarın) saat 19:00’da başlayarak aynı akşam saat 23:00’da sona erecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Yorum Yazın