Uraz’ın ojeleri Twitter gündeminde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uraz’ın ojeleri Twitter gündeminde
Abone ol
Uraz Kaygılaroğlu geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında paylaştığı ojeli fotoğrafıyla, dikkatleri üzerine çekmişti. O günden bu yana sosyal medyada bu konu konuşulmaya devam ediyor.

#ErkekAdamOjeSürmez başlığı bugünün Twitter gündeminde en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Daha önce Cem Yılmaz ile yaptığı İskoçya gezisinde, giydiği etekle gündem olan Uraz Kaygılaroğlu, takipçileri tarafından eleştirilmişti.  ‘’ Urazcım sana noluyor oje sürmeye başladın slip mayo giydin şimdi de etek giymeye başladın hayırdır’’ ifadeleriyle durumu yadırgayan kişilerin aksine, ‘’ Adam erkekler arasında eteği moda yapacak. ikon musun bee’’ gibi ifadelerle ünlü oyuncuya destek verenler de olmuştu. 

Ünlü oyuncu bütün bunlara, ‘’Önce slip mayo giymişim, sonra İskoçya’nın yöresel eteğini giymişim, ara ara tırnaklarıma oje sürüyormuşum. ne yapmaya çalışıyormuşum. insanlara kötü örnek oluyormuşum… kızdım ve kırıldım açıkçası… Ben bir kanaat önderi ya da bilirkişi değilim eğer illa da bir yanımı örnek almanız gerekirse insan olarak güzel yanlarım var, onlara da göz atabilirsiniz… İş hayatımda bugüne bu tırnaklarımla kazıya kazıya geldim. o yüzden onları ne şekilde, ne renkte kullanacağıma da ben karar vericem.’’ İfadeleriyle yanıt vermişti. 

Biz bu konuyu yeni yeni tartışmaya açsak da geçmişten bu yana dünyaca ünlü isimler ojeyi cinsiyet unsuru olmanın dışına çıkarmıştı. Kurt Cobain, David Beckham, Brad Pitt, Johny Deep, Christiano Ronaldo gibi ünlü isimler oje kullanırken dünya genelinde dikkat çekmediler. Türkiye’de bu konu Uraz ile dikkat çekti. Ünlü oyuncu üzerinden başlayan tartışma beraberinde Türkiye’de oje kullanan bütün erkeklerin sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmesine sebep oldu. 


 


Yorum Yazın