Ünlü siteler oyun karakteri olsalar nasıl görünürlerdi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlü siteler oyun karakteri olsalar nasıl görünürlerdi?
Abone ol
Oyunlar hayatımızda giderek daha ciddi bir yer kaplamaya başlıyorlar. Peki ya her gün ziyaret ettiğimiz ünlü internet siteleri birer karakter olarak oyun dünyasına adım atsalar nasıl görünürlerdi? Bu sorunun yanıtını merak eden bir sanatçı ortaya koyduğu eserler ile merakımızı gideriyor.



Reddit
İnternet aleminin en kendine has ortamlarından biri olan Reddit oyun dünyasında adeta yargı dağıtan bir robot olarak kendine yer bulmuş vaziyette.


Instagram
Popüler kültürün adeta temel taşlarından biri olan Instagram ise her iki eli de beğeni kelepçesi ile zincirlenmiş, vücudu Instagramda bol bol gördüğümüz pozlar gibi deforme olmuş bir vaziyette karşımıza çıkıyor.


Amazon
Dünyanın e-ticaret devi Amazon ise adeta World of Warcraft evreninden fırlamış ilahi bir varlık gibi.


Google
Gelişmiş bir yapay zeka ile organik bir deniz anasının birleşimi gibi gözüken bu karakter ise hemen hemen hepimizin ana sayfası olan Google'dan başkası değil.


Pinterest
Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların pek çok konuda farklı stil ve tasarım fikirlerini paylaştığı platform ise üzerindeki minik pinlere asılı fotoğraflar ile pek de sevimli bir imsaj çizmiyor.

YouTube
Her çeşit video içeriğini bulabildiğimiz ve tahtını kimseye kaptırmamaya epey kararlı görünen YouTube ise bir oyunun boss savaşından fırlamış gibi görünüyor.


Facebook
Hayatlarımıza geri dönüşü çok zor bir biçimde entegre olmuş olan Facebook da ürkütücü ancak bir o kadar da ihtişamlı bir oyun karakteri olarak karşımızda.


Twitter
Twitter'ın simgesi olan o sevimli kuşun bildiğimiz hali ile oyun dünyasında pek şansı yok ancak bu üç başlı ve ürkütücü hali ile anlı şanlı bir boss olabilirdi.


Wikipedia
Birbirinden maharetli 3 kız kardeş olarak resmedilen Wikipedia da dev bir MMORPG içinde akıl danışabildiğimiz ve bize görevler veren bir NPC grubu gibi değil mi?


Duolingo
Dil öğrenmek konusundaki en yararlı uygulamalardan biri olan Duolingo pek çok farklı kültürü, dolayısıyla da pek çok farklı dili yansıtan dış görünüşü ile sevimli bir oyun karakteri olarak karşımızda.


Yorum Yazın