Ünlü sanatçı Ayşe Mine'nin oğlunun beyninde tümör çıktı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlü sanatçı Ayşe Mine'nin oğlunun beyninde tümör çıktı!
Abone ol
Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, yakın dostu ünlü sanatçı Ayşe Mine’nin 2024 yılına oldukça üzücü bir haberle girdiğini paylaştı. Akay, hem Ayşe Mine’nin hem de Mine’nin oğlu Berk Günaydın’ın sağlık sorunları olduğunu, ünlü sanatçının manevi olarak desteğe ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Akay, “Türk sanat müziğinin en değerli assolistlerinden Ayşe Mine, 2024 yılına büyük üzüntülerle girdi. Kendisinin de sağlık sorunları var ve yakın bir zamanda ameliyata alınacak ama bir anne olarak kendi ameliyatını bile unuttu. Çünkü çok sevdiğim canım Ayşe ablamın oğlu Berk Günaydın’ın, beynindeki tümör büyüme yaptı ve doktoru acilen ameliyata alınması gerektiğini söyledi. Berk’in beynindeki tümör uzun zamandır biliniyordu ama küçük olduğu için sorun yaratmıyordu. Çok fazla büyüme yapınca yaşadığı rahatsızlıklar nedeni ile muayene oldu ve doktoru “hiç iyi diyemiyorum” deyince, Ayşe ablam gözyaşlarına boğuldu. Manevi olarak desteğe çok fazla ihtiyacı olan Ayşe Mine, çocukları için kendi özel hayatını feda etmiş bir annedir.” ifadelerini kullandı.

KÖPEĞİ KANSER OLDU!

Ayşe Mine’nin köpeğinin de kanser olduğunu söyleyen Onur Akay, “Ayrıca Bir de köpeği, benim de canım Leo’mun sevgilisi Leyla kanser oldu ve kedisi de ameliyata alındı. Yani 2024 Ayşe ablaya büyük üzüntülerle geldi. Başta oğluna, kendisine ve Leyla’ma acil şifalar diliyorum.” dedi.

AYŞE MİNE KİMDİR?

İki kez Altın Plak ödülüne lâyık görülen Ayşe Mine 16 yaşında çıkardığı ilk 45’lik plağından "Demek Ki Öyle" isimli şarkısı ile ünlendi. TRT’nin tek kanallı olduğu dönemde yorumladığı her eser TRT denetiminden geçen ve çok sayıda da albüm yaparak müzik kariyerini devam ettiren sanatçı, “Erkek Milleti” isimli plağı ile Altın Long Play Ödülü'nün sahibi oldu. Türkiye’nin en büyük gazinolarında assolist olarak sahneye çıkan Ayşe Mine’nin, başrolünü Murat Soydan ile paylaştığı Erkek Milleti sinema filmi de büyük ses getirdi ve gişe rekorları kırdı. Mine, 1994 yılında ise Mutlugiller dizisinde başrol oynadı.

Türk sanat müziği sanatçımızı daha önce ağırlamış ve kendisiyle bir röportaj gerçekleştirmiştik.
 

Muhalif ailesi olarak değerli sanatçı Ayşe Mine'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 


Yorum Yazın