Umut Nimet Ataş kimdir? Kaç yaşında, nereli? AK Partili değilim diyerek yalan söyleyen Umut Nimet Ataş’ın biyografisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Umut Nimet Ataş kimdir? Kaç yaşında, nereli? AK Partili değilim diyerek yalan söyleyen Umut Nimet Ataş’ın biyografisi
Abone ol
Babala’nın son bölümünde konuk Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ydu. Kılıçdaroğlu’na soru yönelten isimler arasında yer alan ve AK Parti’nin kapısından içeri girmediğini söyleyen Umut Nimet Ataş’ın AK Partili olduğu ortaya çıktı. Bu bağlamda, Umut Nimet Ataş kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte AK Partili değilim diyerek yalan söyleyen Umut Nimet Ataş’ın biyografisi

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Babala TV Youtube kanalının Mevzular Açık Mikrofon programı dün akşam yayınlandı.

Programın konsepti olarak Kılıçdaroğlu’na soru soran kişilerin karşıt görüşlü olması gerekiyor.

Soru soran isimlerden birisi de Umut Nimet Ataş isimli bir kişiydi.

Umut Nimet Ataş konuşmasına “Ben hayatımda AK Parti teşkilatlarından içeri girmemiştim seçim maratonu başlayana kadar.” sözleriyle başlamıştı.

Fakat sonrasında Ataş’ın AK Parti’nin üst kademesinden birçok isimle fotoğrafları ortaya çıktı. Durum sadece bununla da kalmadı.

Umut Nimet Ataş 10 yıl önce Muş’tan İstanbul’a yürüyecek kadar bir AK Parti tutkunuydu. Küçük Ataş yürüyüşünün sonunda Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek istemiş. Ancak Erdoğan kendisini görmeye tenezzül etmemişti.

Büyük umutları yerle bir olan küçük Ataş olay sonrasında gazetecilere, “Biraz kırgınım aslında, çünkü o kadar yol geldim. Bir kardeşleri olarak beni kırmayacaklarını sanıyordum. Görüştürmediler.” demişti.

Fakat kırgınlığı büyük olmuyor olacak ki sosyal medya hesaplarından da görüldüğü şekliyle AK Partili isimlerle birçok defa bir araya geldiği ortaya çıktı.

 

Bunlar arasında eski AK Partili FETÖ’cü Hakan Şükür’den eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e kadar isimler mevcut. (7 yıl önceden)

Ataş’ın yakın dönemde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldiğini gösteren güncel fotoğrafları da var.

Konuşulan tek konu Umut Nimet Ataş’ın AK Partili olduğu konusunda yalan söylemesi de değildi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine cevap vermesi anında yaptığı hareketler de oldukça eleştirildi.

Örnek vermek gerekirse ünlü gazeteci Sevilay Yılman da Ataş’ın hal ve hareketlerini sertçe eleştiren isimlerden biriydi:

 

Umut Nimet Ataş’ın biyografisi

29 Nisan 1993 yılında Diyarbakır’da doğdu. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler son sınıfta okumaktadır.

Filoğlu Group A.Ş.'de Arge ve Sosyal Sorumluluk uzmanıdır. Aynı zamanda UNA İNŞAAT MADENCİLİK VE ANKETÖRLÜK ŞİRKETİ’nin yönetim kurulu başkanıdır.


Yorum Yazın