Ümit Özdağ'dan Ömer Çelik'e: Binlerce insanın ölümüne neden oldunuz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ümit Özdağ'dan Ömer Çelik'e: Binlerce insanın ölümüne neden oldunuz
Abone ol
Zafer Partisi Başkanı Ümit Özdağ'dan, 'Fransa'daki olaylar Türkiye'de de yaşanacak' iddialarına yanıt veren Ömer Çelik'e sert tepki geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından Fransa’da yaşanan olaylar sonrasında çıkan tartışmalar hakkında paylaşım yaptı. Çelik, "Türkiye’nin insani değerlere dayanan göç politikası ile Fransa’nın sömürgeci politikalarına ve ırkçı şiddete duyulan tepkiyi mukayese etmek, şuursuz ve kötü niyetli bir yaklaşımdır." ifadelerini kullandı.

"Türkiye’yi sömürgeci ülkelerde gerçekleşen ve ırkçı şiddete dayanan köklü sebepleri olan hadiseler üzerinden değerlendirmeye çalışanlar, Avrupa’daki faşistlerle aynı düzlemde durmaktadır. Türkiye güven içinde yoluna devam ederek bu zihniyete geçit vermeyecektir." diyen Ömer Çelik'e, Ümit Özdağ'dan yanıt gecikmedi.

"CEHALET FITRATINIZDA VAR"

Çelik'in paylaşımını alıntılayan Özdağ şu ifadeleri kullandı;

"Ömer Çelik yüksek lisans derslerime devam etseydin olayların nasıl kontrol dışına çıkacağını, Türkiye’nin nasıl kan gölüne döneceğini anlardın. FETÖ ve Açılım rezaletleri ile binlerce insanın ölümüne neden oldunuz. Hala utanmadan konuşuyorsunuz. Türkiye’yi felakete sürüklüyorsunuz. Sizin yönettiğiniz Türkiye’ye yabancıların komplo kurması çok kolay. Derslere devam etmediğin gibi her zamanki bedavacılığın ile araya adam koyup sınavlara girmek istemiştin. Bende seni “çık dışarı” diye odamdan kovmuştum. Yüksek lisans programından atılmıştın. Stratejik konularda cehalet fıtratınızda var. "
 


Yorum Yazın