Ümit Özdağ, iş bırakan işçileri tehdit eden müdüre seslendi: İşçiyi tehdit etmek kolay

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ümit Özdağ, iş bırakan işçileri tehdit eden müdüre seslendi: İşçiyi tehdit etmek kolay
Abone ol
Esenler Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Fatih Kaleli, iş bırakan temizlik işçilerini "Ekmeğinize bakın, ekmeğinizden olursunuz" diyerek tehdit etti. Bu durumu ele alan Zafer Partisi Başkanı Ümit Özdağ'ın paylaşımı dikkat çekti.

AK Partili İstanbul Esenler Belediyesi'ndeki temizlik işçileri düşük maaş ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için iş bırakarak eyleme geçti. Sabah saatlerinde Esenler Belediyesi Personel A.Ş. Toplanma Merkezi'nde bir araya gelen yaklaşık 400 işçi eylem yaparak taleplerini belediye yönetimine ilettiler.

Sol Haber'in aktardığına göre, iş bırakan ESPER Esenler Belediyesi Personel A.Ş.'ye bağlı işçiler Toplanma Merkezi'ne gelen Esenler Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Fatih Kaleli tarafından "ekmeğinize bakın, ekmeğinizden olursunuz" diye tehdit edildi. İşçiler ise "Bizim yaptığımız bir yanlış yok" diyerek tepki gösterdi.

Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Zafer Partisi Başkanı Ümit Özdağ, “”AK Partili Esenler Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Fatih Kaleli, iş bırakan temizlik işçilerini "Ekmeğinize bakın, ekmeğinizden olursunuz" diyerek tehdit etti. İşçiyi tehdit etmek kolay. Yapman gereken insanca yaşayacağı maaşı vermen." dedi.

 

 


Yorum Yazın