Ukrayna Küresel Ekonomik Etki Forumu İstanbul'da gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ukrayna Küresel Ekonomik Etki Forumu İstanbul'da gerçekleşti
Abone ol
İstanbul Atlas Sinema Müzesi'nde 21 ve 22 Temmuz 2022 tarihlerinde Ukrayna Küresel Ekonomik Etki Forumu düzenlendi.

Etkinlik, Ukrayna Ulusal Yatırım Konseyi ve Ukrayna Verkhovna Rada (Parlamento) tarafından temsil edilen hükümet ortakları ile Uluslararası Ticaret Konseyi ('ITC') tarafından düzenlendi, 11 Ukrayna sanayi odası ve birliğinin yanı sıra; Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası (UCCI) ve Türk-Ukrayna İş Konseyi dahil. Bu 11 oda ve dernek, Ukrayna iş dünyasının yaklaşık %95'ini temsil ediyor.

723 katılımcı İstanbul'daki foruma bizzat katıldı ve etkinliğin her iki gününde de mekan genelinde katılımcılar arasında çok sayıda toplantı yapıldı. Ukrayna hükümet ortakları ve odalarına ek olarak, Fortune 500 CEO'ları, çeşitli uluslardan Parlamento Üyeleri ve ilgili diğer kilit paydaşlar, Ukrayna'nın ve dünyanın ekonomik sürekliliğini destekleyerek katıldı.

Katılımcılar, yalnızca genel oturumları dinleme fırsatına sahip olmakla kalmadı, aynı zamanda dünyanın dört bir yanından hem kamu hem de özel sektör meslektaşları, karar vericiler ve işbirliği ortakları ile çok sayıda ve yüksek değerli yüz yüze toplantılara katılma fırsatı buldular, etkinliğin temel amaçlarından birini gerçekleştirmekdir.

Forum ayrıca birden fazla sosyal medya platformunda 13.000'den fazla canlı izleyici topladı.
 


Yorum Yazın