Uğurcan Çakır: Sözlerim farklı anlaşıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uğurcan Çakır: Sözlerim farklı anlaşıldı
Abone ol
Süper Lig ekibi Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır, 0-0 biten Beşiktaş maçının ardından görüşlerini aktardı. Milli futbolcu, "Hafta içi açıklamalarım vardı. Galiba farklı anlaşıldı. Ben hiçbir takım arkadaşıma saygısızlık yapmadım. Ben Mert ağabeyi çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Beşiktaş karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyle ilgili konuşan Uğurcan Çakır "Kazanmak istediğimiz bir maçtı. İki takım da çok iyi performans gösterdi. Güzel bir maç oldu. Kazanmak istiyorduk ama gol yemeden berabere bitirdik. 3 maçtır kazanamıyorduk. Sahada iyi savaştık. İki takım da çok iyiydi. Bol pozisyonlu güzel bir maç oynandı" dedi.

"Sözlerim farklı anlaşıldı"

Beşiktaş maçında iyi oynamaları hakkında konuşan Uğurcan Çakır "Takım halinde kötü bir gidişatımız vardı. Büyük maç konsantrasyonu farklı oluyor" ifadelerini kullandı.

Uğurcan Çakır ayrıca "Milli takımdan neden kesildiğimi bilmiyorum" sözleriyle ilgili olarak "Hafta içi açıklamalarım vardı. Galiba farklı anlaşıldı. Ben hiçbir takım arkadaşıma saygısızlık yapmadım. Ben Mert ağabeyi çok seviyorum. EURO2020'de bana en çok desteği verendi. Milli takımda başarısızlığı kabul edemiyoruz. A Milli Takım çok onurlu bir yer" dedi.


Yorum Yazın