Türkiye-Norveç maçının biletleri tükendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye-Norveç maçının biletleri tükendi
Abone ol
A Milli Futbol Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Norveç ile oynayacağı maçın biletleri tükendi.

A Milli Futbol Takımı, 8 Ekim Cuma günü İstanbul'da Norveç ile karşılaşacak.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, ev sahibi taraftarlar için satışa sunulan biletlerin tamamının tükendiği belirtilerek, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak 2022 Dünya Kupası finalleri yolunda A Milli Takımı'mıza destek veren bütün ay-yıldızlı taraftarlarımıza teşekkür ederiz." denildi.

Kuntz: Ben bu baskıyı istiyorum

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve A Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Stefan Kuntz, ajans ve gazetelerin spor müdürleriyle Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen sohbet toplantısında bir araya geldi.

Kuntz, basın mensuplarının kendisine yönelttiği "Baskı hissediyor musunuz?" sorusuna şu şekilde cevap verdi.

"Ben bu baskıyı istiyorum. Bana bu iş teklif edildiğinde istediğim buydu. Milli takım düzeyinde bir işte görev alacaksınız, o baskının geleceğini bilmeniz gerek. Teknik direktörlüğe Karlsruhe'de başladım takım küme düştü, ondan sonraki iki kulüpte de çok başarılı olamadım. 1 yıl iş bulamadım, işte baskı buydu. Çünkü ailemin geleceğini düşündüm. Çalışmalar yaptım, eğitimler aldım, modern futbol yönetimi üzerine çalıştım. Koblenz takımında üçüncü ligde sportif direktör olarak görev aldım. Yine birlikte küme düştük, 1 yıl sonra Bochum da yönetime girdim ve bu sefer Bundesliga’daydık. Daha sonra Kaiserslautern’de üst yönetici (CEO) oldum, her şeyden sorumluydum. Bundesliga'ya yükseldik. EURO 96 finalinden önce teknik direktörümüz Berti Vogts'a ‘Hocam baskı hissediyorum’ dedim, o da ‘Ne kadar baskı büyükse kupa da o kadar büyük olur’ demişti."


Yorum Yazın