Türk Bitcoin Borsasında İşlemler Durdu! Borsa Battı İddiası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Bitcoin Borsasında İşlemler Durdu! Borsa Battı İddiası
Abone ol
Yerli Bitcoin ve kripto para borsalarından THODEX’te ilginç şeyler yaşanıyor. Borsa, dün akşam ‘bakım çalışması’ nedeniyle sitesini yatırımcılara kapattı. Açıklamalara göre, 6 saat süreceği belirtilen bakım çalışması, saatler geçmesine rağmen sonlandırılamadı. THODEX’ten yatırımcıları tedirgin eden ve konuyla ilgili tuhaf açıklamalar geldi. Sosyal medya aracılığıyla gelen tepkiler büyürken, mağdur olan kripto para yatırmcıları THODEX’in battığını düşünüyor. Kripto para piyasalarındaki sert düşüş sonrası ticaret işlemlerinde sorun yaşayan borsadan önemli bir duyuru geldi. Thodex, borsaya gelen ortaklık tekliflerinin kabul edildiğini söyledi ve şirkette bir devir sürecinin olacağını açıkladı

Yerli Bitcoin ve kripto para borsalarından THODEX battı mı?

Yerli Bitcoin ve kripto para borsalarından THODEX son günlerde ciddi eleştiriler alıyor. Borsanın battığına kadar giden iddialar sosyal medya da dolanırken THODEX’in resmi sitesine girildiğinde şu uyarı ile karşılaşılıyor:

2017 YILINDAN BERİ SİZLERE KALİTELİ HİZMET VERMEKTE VE HİZMET KALİTEMİZİN DAHA DA ARTMASI ADINA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAKTAYIZ. KULLANICILARIMIZIN MEMNUNİYETİNİ ESAS ALARAK, BU GÜNE KADAR ÜLKEMİZDE BİR ÇOK YENİLİĞE İMZA ATTIK VE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNDEN ALDIĞIMIZ LİSANS İLE GLOBAL ANLAMDA SEKTÖRDE İLK LİSANSLI TÜRK ŞİRKETİ OLDUK. SON 2 YILLIK SÜREÇTE KRİPTO VARLIKLARA DUYULAN İLGİNİN ARTMASI VE BÜYÜK AKTÖRLERİN SEKTÖRE DAHİL OLMASI İLE BİRLİKTE, BORSALARIN BÜYÜMESİ VE YENİ ADIMLAR ATMASI DA KAÇINILMAZ HALE GELMİŞTİR. İSMİNİ ANLAŞMA SÜRECİ TAMAMLANDIĞINDA DUYURACAĞIMIZ DÜNYA ÇAPINDA BİLİNİRLİĞİ OLAN BANKA VE FON ŞİRKETLERİ, UZUN SÜREDİR, ŞİRKETİMİZE YATIRIM YAPMAK İSTEMEKTE VE ORTAKLIK TEKLİFİNDE BULUNMAKTADIR. SİZLERE DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK ADINA GELEN ORTAKLIK TEKLİFİNİ OLUMLU DEĞERLENDİRME KARARI ALINMIŞTIR. BU SÜRECİN TAMAMLANABİLMESİ İÇİN İŞLEMLERİN DURDURULUP DEVİR SÜRECİNİN TAMAMLANMASI GEREKMEKTEDİR. SÜREÇ İSE YAKLAŞIK 4-5 İŞ GÜNÜ SÜRECEKTİR. BU SÜRE ZARFINDA KULLANICILARIMIZA DÜZENLİ OLARAK BİLGİLENDİRME SAĞLANACAKTIR. BUNUN YANINDA İNTERNETTE YER ALAN OLUMSUZ HABERLERİN GERÇEĞİ YANSITMADIĞI, ŞİRKETİMİZİN FAALİYETLERİNE DAHA GÜÇLÜ OLARAK DEVAM ETTİĞİ, KONUYLA İLGİLİ OLARAK KULLANICILARIMIZIN VARLIKLARI KONUSUNDA ENDİŞEYE KAPILACAK HERHANGİ BİR DURUM OLMADIĞINI BİLGİLERİNİZE SUNARIZ. DAHA GÜÇLÜ ORTAKLARLA SİZLERE GÜVENLİ ALTYAPIMIZLA HİZMET VERMEYE DEVAM ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

 


Yorum Yazın