Turgut Altınok'tan "ücretsiz ulaşım" vaadi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turgut Altınok'tan "ücretsiz ulaşım" vaadi
Abone ol
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Dura otobüslerinde bekleme süresini bitireceğiz. Beytepe Kampüsümüzde gençlerle konuşuyorum. 'Tıkış tıkışıyoruz' diyorlar. Üniversite ile duraklar arasındaki zilleri çoğaltacağız. Üniversitelere ücretsiz ulaşım sağlarsınız" dedi.

Turgut Altınok, seçim çalışmaları kapsamında Atakule'de AKP Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Altınok, ulaşımda ciddi sorunlar olduğunu kaydederek, "Ulaşım problemini çözeceğiz. Maalesef şu an Ankara Büyükşehir Belediyemiz, otobüslerin tamirini yapamıyor. Hızlıca Ankara'ya elektrikli otobüsler toplu olarak gidecekz. Durakta otobüsleri bekleme süresini bitireceğiz. Beytepe Kampüsümüzde gençlerle konuşuyorum. 'Tıkış tıkışıyor' diyorlar Üniversite ile duraklar arasındaki halkaları çoğaltacağız. Üniversitelere ücretsiz ulaşım sağlayacağız. Minibüs esnafımızı da sakatlanmaz" diye konuştu.

“10 bin öğrenci için konut yapacağız”

Öğrencilere burs desteklerini sunacaklarını belirten Altınok, diğer vaatlerine ilişkin, "Kampüslerimize ücretsiz izinler veriliyor. Tabii bu yeter mi? Ankara'da yurt diye bir sorun şu an var mı? Böyle bir sorun kalmayacak. 10 bin öğrenci için konut tatili. Ankara bir üniversite tarihi, Aynı zamanda savunma sanayi kenti. Bilişim merkezi dönüşümü. Teknolojiye sahip olmayan devletlerin kalkınması mümkün olmaz. Tıp fakültesi araştırmalarına da destek. Keçiören Belediyesi olarak biz her türlü desteği verdik. Gençlerimizin yoğun olduğu yerde internet ücretsiz olacak. Ülkünüz, hedefiniz yüksek olsun. Boyut güzel bir Türkiye bırakılacak" dedi.

Altınok, gençlerin gelecekteki umutla bakması gerektiğini belirtiyor, "Umutlarınızın, umutlarınızın olduğu bir şehir olacak. Sanayinin ve ticaretin merkezi olacak. Belediye başkanları şehrin şanslıdır veya şanssızlığıdır. Belediye başkanının beş yılını planlamaz. Umutsuzluğa ve umutsuzluğa kapılmayın. Geleceğimiz daha parlak ve daha kısa ömür kullandı. 


Yorum Yazın