Turgut Altınok’tan emeklilere 5 bin lira vaadine ilişkin açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Turgut Altınok’tan emeklilere 5 bin lira vaadine ilişkin açıklama
Abone ol
Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, emeklilere 5 bin lira ödeme vaadine ilişkin açıklamada bulundu.

Turgut Altınok'un konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Yavaş ile olmuyor. Ankara'nın heba olan yıllarını telafi edeceğiz. Yavaş'tan sonra ok gibi biri lazım. İlçe belediyelerimiz, büyükşehir belediyesinin yapamadığı hizmetleri yapmış. Bizim yaptığımız eserlere Yavaş'ın hayali yetişmez.

Dün Moskova'daki saldırıyı kınıyoruz. Dünyada Nevruz Bayramı'ydı. Hem Türklerin ergenokondan çıkış bayramı hem de bahar bayramı. Dolayısıyla İnşallah bir daha böyle acıları yaşamayız. Filistin'deki soykırımı da kınıyoruz. İnşallah bu mübarek günler dünyanın her köşesinde ezilen, sömürülen, mazlum milletlerin kurtuluşuna vesile olsun.

31 Mart'ta verdiğimiz sözleri. Ankaralı hemşerilerimiz vekaleti verdikten sonra yerine getireceğiz.

Ney yapacağız? Trafik problemini çözeceğiz. 2 bin yeni elektrikli otobüs.., 80 kilometre metro. Yavaş'ın 58 kilometre sözü var. Fakat sevgili Ankaralılar, bakınız; 58 km metro sözü verip te 5 cm metro yapmayanlar nasıl aday oluyorlar. 5 yıl önce kredi yetkisi de verdik. Ama 5 yıldır vermiş olduğu 58km  metro sözünde 5cm dahi yapmamış olan bir başkan var.

Geliyoruz emeklilerimize; 15 Nisan'da emeklilerimizin 5 bin lira hesaplarına yatıracağız. Doğalgaz desteğini 500 liradan 1000 liraya çıkarıyoruz. 3 ay değil 4 ay vereceğiz.

Hiçbir emeklimizi darda bırakmayacağız. 31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım Ankara'da sınırsız, saatsiz ücretsiz olacak. 18 yaş ve üniversite öğrencilerimize ulaşım Ankara'da ücretsiz olacak


Yorum Yazın