Tuba Ünsal'dan Pucca itirafı: Evimi mahvetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuba Ünsal'dan Pucca itirafı: Evimi mahvetti
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde kirasını ödemediği savlarıyla ev sahibi tarafından toplumsal medyada yerin tabanına sokulan fenomen Pucca, gündemden düşmüyor. Ev sahibinden sonra kendisi açıklama yapan ve ‘Zor günler geçirdik’ diyen Pucca’ya bir darbe de ünlü oyuncu Tuba Ünsal’dan geldi. Pucca’nın eski kiracısı olduğunu söyleyen Ünsal, ‘Evimi mahvetti’ dedi.

Son olarak da Pucca’nın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer isimli kullanıcı sosyal medya üzerinden isyan etmiş ve 16 aydır kirasını alamadığını anlatmıştı.

Jale Tuncer, İyilikten maraz doğdu. İki buçuk yıldır kiracımız olan Pucca, ilk bir yıl kirayı ya eksik ya da geç yatırarak geçirdi. Biz ise uzun zaman bunu önemsemeyip adli süreci çok geç başlattık. Son 16 aydır kira ödemeden evimizde yaşıyor. Eve verilen zararlar da cabası" notunu paylaştı.

Ardından Pucca, Instagram’da açıklama yazısı yayınlamış ve “Yaklaşık 1.5 yıldır ekonomik olarak ben değil ülke olarak sıkıntı durumdan geçiyoruz.” demiş ve dava sürecinde olduklarını paylaşmıştı.

Pucca “Yaşadığım zorlu süreçleri beni takip edenler zaten biliyorlar. Oğlumun başına gelen talihsiz kaza üzerinden kendi yaşadığım ekonomik zorlukların arkasına sığınmak istemiyorum ama zor günlerdi. Tek başıma bunların altından kalkmaya çalışıyorum tökezlesem bile. Süreç mahkemeye taşındığı vakit tek olmadığımı, milyonların aynı sorunları yaşadığını gördüm." dedi ve evi boşaltma sürecinde olduğunu söyledi.

Oğlu Batı’nın psikolojisini daha fazla etkilememek ismine bu şekil süreçlere dahil olmayacağını ve röportaj taleplerini kabul etmeyeceğini lisana getiren Pucca, mahkeme sonuçlanana kadar sessiz kalacağını tabir etmişti.

Ev sahibi-kiracı tartışmasına oyuncu Tuba Ünsal da dahil oldu. Pucca’nın eski ev sahibi olan Ünsal, Instagram sayfasından Jale Tuncer’e destek verdi:

“Burada sessiz kalsam haksızlık olacak. Pucca’nın ev sahibiyle davalık olduğu haberlerini gördüm, aylardır kira ödemiyormuş, sonra dava eden ev sahibine hakaretler etmiş. Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca/Pınar. Evimi mahvetti demek az kalır sanırım yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti o kadar kötüydü durum. Aylarca kira ödemedi, haber bile vermeden evi boşalttı. O zaman bu konunun konuşulmasını istemediğim için sustum sanki tacize  uğrayan kadının kendini suçlu hissetmesi gibi... Bugün haberleri görünce yazmak istedim…”

 


Yorum Yazın