Tottenham taraftarından Arsenal kalecisine Ramsdale'a tekme!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tottenham taraftarından Arsenal kalecisine Ramsdale'a tekme!
Abone ol
İngiltere Premier Lig’de lider Arsenal, Tottenham’ı 2-0 yenerken maç sonu ortalık karıştı.

Premier Lig'in 20. haftasında Tottenham'ı deplasmanda 2-0 deviren Arsenal, yenilmezlik serisini 12 maça yükseltti ve liderliğini sürdürdü. 90 dakikanın sona ermesinin ardından sahada ortalık karıştı. Bir Tottenham taraftarı, Arsenal kalecisi Aaron Ramsdale'e tekme attı.

İngiltere Premier Lig’de lider Arsenal, Tottenham’ı 2-0 yenerken maç sonu ortalık karıştı.

Ads by Kiosked

Hakemin bitiş düdüğünün ardından ev sahibi takımdan Richarlison, Arsenal kalecisi Aaron Ramsdale ile önce sözlü tartışma yaşadı ardından eliyle itti.

Buna rağmen eşyalarını almak için sakince kale arkasına yürüyen Ramsdale’e tribünden reklam panosuna çıkan bir Tottenham taraftarı tekme attı. Taraftar hemen gözaltına alındı.

Diğer oyuncular ve taraftarlar, durumu sakinleştirmek için büyük bir çaba verdi.

Manchester United efsanesi Gary Neville, tekme atan kişiyi "aptal" olarak nitelendirdi ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, maçın adamı seçilen Ramsdale'e tekme atan kişinin ömür boyu men cezası almasını istedi.

Mikel Arteta kenara koştu ve Granit Xhaka'yı ve olanlara tam olarak inanamayan Ramsdale'i kenara doğru sürükledi.

tlere Kulüpler Birliği Vakfı'ndan da katılım talebinde bulunan TFF Başkanı Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı'ndan bildirilen isimlerle ziyaretlere başladı.

15-18 Ocak 2023 tarihlerinde Hollanda Futbol Federasyonu, Belçika Futbol Federasyonu ve Milli Takım Tesisleri ile Ajax, Az Alkmaar, FC Westerlo, FC Genk kulüplerini de ziyaret edecek ve toplantılar yapacak heyette Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi başkanlığında TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Talat Papatya, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Başkan Danışmanı Serhat Mermer, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe SK Yönetim Kurulu üyesi Özgür Özaktaç, Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Dr. Çağrı İlk yer alıyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hem yurt içi hem yurt dışı alt yapı akademi ziyaretlerine devam edecek."


Yorum Yazın