"The King's Man: Başlangıç" için geri sayım başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"The King's Man: Başlangıç" için geri sayım başladı
Abone ol
Film severlerin merakla beklediği The King's Man: Başlangıç 7 Ocak'ta vizyona giriyor. 

Sinemaseverlerin 2022'ye damgasını vuracak dönem filmi olarak adlandırdıkları"The King's Man: Başlangıç" bu hafta vizyona giriyor. 

The King's Man, senaryosunu Karl Gajdusek ile birlikte yazan Matthew Vaughn tarafından yönetilen, ABD'de 2021'de vizyona giren Birleşik Krallık yapımı casus aksiyon komedi filmidir. Film, Dave Gibbons ve Mark Millar tarafından yaratılan ve Marvel's Icon Comics tarafından yayınlanan Kingsman adlı çizgi roman serisine dayanan Kingsman film serisinin üçüncü filmidir.

Filmin oyuncu kadrosun Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, Charles Dance'yer alıyor.

The King's Man ABD'de 22 Aralık 2021'de vizyona girdi.

ÖZET
The King's Man: Başlangıç, dünyayı tehdit eden bir kötücül gücü etkisiz hale getirmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Tüm zamanların en kötü suçluları ve tiranları ortak bir amaç doğrultusunda bir araya gelir. Milyonları yok etmeyi amaçlayan tiranlar ve suçlular, büyük bir savaş hazırlığına başlar. İnsanlığı, karşı karşıya olduğu büyük tehlikeden kurtarmak için harekete geçen bir adam, zamana karşı yarışmak zorundadır.


Yorum Yazın