TFF'den Fenerbahçe ve Süper Kupa açıklaması: 7 Nisan'da oynanacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TFF'den Fenerbahçe ve Süper Kupa açıklaması: 7 Nisan'da oynanacak!
Abone ol
TFF, Fenerbahçe'nin 2023 Turkcell Süper Kupa maçını 23 Mayıs'a erteleme talebi kabul edilmediğini duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe'nin 2023 Turkcell Süper Kupa maçının 23 Mayıs'a erteleme talebinin kabul edilmediğini ve ayrıca sarı lacivertlilere Süper Lig maçının ertelenmesi teklif edildiğini ancak Fenerbahçe'nin kabul etmediğini açıkladı.

TFF'nin açıklaması şu şekildedir:

"Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali'nde karşılaşacağı rakibi Olympiakos'un 7 Nisan 2024 tarihinde Yunanistan Süper Ligi'nde deplasmanda oynayacağı maçın ertelenmediğini belirtmek isteriz.

Olympiakos ile Fenerbahçe arasındaki iki maç arasındaki 14 Nisan 2024 tarihindeki maç ertelenmiştir. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı iki maç arasındaki 14 Nisan 2024 tarihinde Trendyol Süper Lig'de VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın ileri bir tarihe ertelenmesi teklifinde bulunmuş; ancak Fenerbahçe bu teklifi reddetmiştir.

Fenerbahçe'nin 2023 Turkcell Süper Kupa maçını 23 Mayıs'a erteleme talebi kabul edilmemiş ve maça MHK kadrosundan hakem ataması yapılmıştır. 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası daha önce ilan edildiği üzere 7 Nisan 2024 Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır."


Yorum Yazın