Tepkiler dinmiyor

Terör örgütüne lanet yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terör örgütüne lanet yağdı
Abone ol
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından videolu paylaşım yaparak, teröre lanet okudu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener de, Türk milletini başsağlığı diledi. AK Parti Sözcüsü Çelik ise "PKK’ya siyasi gerekçe uyduranlar, ‘cinayet siyaseti’ yapıyor" dedi.
Haber Videosu

Gara'da 13 vatandaşın PKK terör örgütü tarafından şehit edilmesiyle ilgili tepkiler dinmiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımda, terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanet okuyacaklarını ve mücadele edeceklerini söyledi. 

Kılıçdaroğlu, "Mücadele etmek hepimizin ortak görevidir. Çok acılar çektik, bugün Gara'dan 13 şehidimizin haberi geldi. İçimiz yanıyor. Evlatlarımız, bizim evlatlarımız. Kamu görevlileri var, vatandaşlarımız var. Yüreğimiz yanıyor, içimiz yanıyor. Ama bütün bunlara rağmen iktidar sahipleri 'bizden' ve 'sizden' diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim bizden kim sizden. İçimiz yanıyor, evlatlarımız hayatlarını verdi bu güzel ülke için. Derin bir yastayız. Ama birlikte olacağız, birlikte mücadele edeceğiz. Türkiye'yi birlikte aydınlığa çıkaracağız" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener de, eli kanlı terör örgütü PKK'nın Gara'da şehit ettiği 13 sivil vatandaşımız için başsağlığı mesajı yayınladı... 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akşener, "PKK terör örgütü tarafından #Gara ‘da şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun..." ifadelerini kullandı.

'CİNAYET SİYASETİNİ... 

AK Parti Sözcüsü Çelik ise “Cinayet siyasetini meşru kavramları istismar ederek dolaşıma sokanların ve PKK cinayetlerini lanetlemek yerine güvenlik güçlerimizi suçlayanların caniliği tescillidir. Cinayet şebekesiyle alçaklıkta yarışan tek şey varsa o da cinayet siyasetidir” dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

Çelik, 'cinayet şebekesi' olduğunu söylediği PKK'ya bir siyasi mazeret ya da siyasi gerekçe uyduranların ‘cinayet siyaseti’ yaptığını ifade etti.

Çelik, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“‘Cinayet siyaseti’ canice eylemleri en meşru kavramları istismar ederek örtbas etmeye çalışıyor. Utanmadan güvenlik güçlerimize iftira atıyorlar. Bu cinayet şebekesinin insanlık dışı eylemlerine mazeret üretmeye çalışanların yaptığı insanlığa karşı suç işlemektir. PKK eylemlerini güvenlik güçlerimizin üstüne atmak ise en aşağılık şebekelerin işidir. Masum vatandaşlarımızı şehit eden bu cinayet şebekesiyle bedeli ne olursa olsun mücadeleyi sürdüreceğiz. Bunların yalan üretim merkezi olan ‘cinayet siyaseti’yle mücadele, terörle mücadele kadar önemlidir. Cinayet siyasetini meşru kavramları istismar ederek dolaşıma sokanların ve PKK cinayetlerini lanetlemek yerine, güvenlik güçlerimizi suçlayanların caniliği tescillidir. Cinayet şebekesiyle alçaklıkta yarışan tek şey varsa o da cinayet siyasetidir.”

BİNLERCE KEZ LANET

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da, "PKK’ya ve bütün iş birlikçilerine tekrar lanet; binlerce kez lanet." paylaşımında bulundu.


Yorum Yazın