Temel Karamollaoğlu: Artık 6'lı ittifak denilebilir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Saadet Partisi Lideri Temel Karamolloğlu, katıldığı bir TV programında siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde Halk TV'den Suat Toktaş'ın sorularını yanıtladı.

Temel Karamollaoğlu, kendi partisinin de dahil olduğu 6 muhalefet partisinin bir araya gelmesinin sadece parlamenter sistem çalışması için olmadığını ve artık 6'lı bir ittifak oluşturduklarını dile getirdi.

İsim değişikliği masada konuşuldu

Temel Karamollaoğlu, Ankara Ahlatlıbel'de düzenlenen  6 muhalefet partisi liderinin toplantısında isim değişikliğinin masaya geldiğini açıkladı.Karamollaoğlu, isim değişikliğinin  avantajları olduğu kadar dezavantajları da olabileceğini fakat "olmazsa olmaz" bir durum olmadığını belirtti.

Büyük Ortadoğu Projesi yeniden gündeme geldi

Temel Karamollaoğlu, Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) yeniden gündeme geldiğini iddia etti. Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içerisindeki bulunduğu şartların ABD ve İsrail'in desteği ile çözüleceğinin düşüncesi içerisinde olduğunu öne sürdü.

Karamollaoğlu, "anlattığı güçlerin" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye'nin topraklarının bölünmesini isteyeceği iddiasında bulundu.

 


Yorum Yazın