Taksim'de korkunç olay: Turist kendini astı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taksim'de korkunç olay: Turist kendini astı
Abone ol
İstanbul Taksim'de dehşet veren bir olay yaşandı. ABD vatandaşı olduğu öğrenilen bir turist kaldığı otelin sekizinci katındaki odasının balkon korkuluğuna bağladığı ipi boynuna dolayıp kendisini aşağı bıraktı. Otelin ön cephesinde sallanan cesedi görenler şaşkınlıkla yaşananları izledi.

Taksim'de Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı olduğu öğrenilen bir kişi, kaldığı otelin 8’inci katındaki odasının balkon korkuluklarına bağladığı iple intihar etti. Otelin ön cephesinde asılı kalan cesedi fark eden vatandaşlar, meraklı gözlerle polisin çalışmalarını izlerken bu anları cep telefonlarıyla da görüntülediler.

Olay, Topçu Caddesi’nde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, caddeden geçen vatandaşlar bir otelin 7’nci kat hizasında bir kişinin iple asılı şekilde sallandığını fark etti.  


POLİS SEVK EDİLDİ

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otelin 8’inci katındaki odanın balkon korkuluklarına boynunda iple asılı olan kişinin hayatını kaybetmiş olduğu belirlendi.

Otel çalışanlarının bilgisine başvuran polis, cesedin sabah saatlerinde otele giriş yapan 28 yaşındaki ABD vatandaşı Pouya Parsa’ya ait olduğunu tespit etti. Olay yeri inceleme ekiplerinin balkonda ve odada yaptığı çalışmaların ardından Parsa’nın cesedi itfaiye merdiveni yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Polisin ceset üzerinde yaptığı incelemelerin tamamlanmasından sonra Pouya Parsa’nın naaşı Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

MERAKLI GÖZLERLE İZLEYİP, GÖRÜNTÜLEDİLER

Polis, otelin 8’inci katındaki odada kalan Parsa’nın, balkona bağladığı ipin diğer ucunu boynuna geçirip kendini aşağı bırakarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Yoldan geçerken otelin ön cephesinde sallanan cesedi gören bazı vatandaş ve turistler meraklı gözlerle polisin çalışmalarını izledi. Bazıları ise bu anları cep telefonlarının kameralarıyla görüntüledi. 


Yorum Yazın