Nedeni anlaşıldı!

Taksim ve Şişhane metro istasyonları kapatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taksim ve Şişhane metro istasyonları kapatıldı
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, valilik tarafından alınan kararla saat 15.00'ten itibaren Yenikapı-Hacıosman metro hattında Taksim ve Şişhane istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş füniküler hattının kapalı olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Valiliği'nin kararıyla M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş füniküler hattının işletmeye kapalı olacağını açıkladı.

Saat 15.00'ten sonra kapanacağını açıklayan İBB, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Şişhane ve Taksim istasyonlarımızda araçlarımız durmayacaktır."

Beyoğlu Kaymakamlığı, bazı sosyal medya hesaplarındaki eylem çağrılarını gerekçe göstererek 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde Taksim'de yapılacak yürüyüşe izin verilmeyeceğini duyurmuştu. Muhalif.'in ulaştığı yetkililerden edinilen bilgiye göre metro ve füniküler hattının kapanma sebebi de 25 Kasım  Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında gerçekleşebilecek eylemler.

 


Haber Yorumları

  • burcu çınar25-11-2022 19:58

    nedenini ne zamana kadar kapalı kalacağını açıklamadılar mı? vatandaş hakkına gasptır bu.

Yorum Yazın