Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan, Martı kurucusuna tehdit: 'İstediğimiz kararı aldırırız'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan, Martı kurucusuna tehdit: 'İstediğimiz kararı aldırırız'
Abone ol
Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem, sosyal medyada yayınladığı bir video ile Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun kendisini ve ailesini tehdit ettiğini açıkladı.
Haber Videosu

Martı kurucusu Oğuz Alper Öktem, sosyal medya hesabından dikkat çeken iddialarda bulundu. 

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun kendisini ve ailesini tehdit ettiğini öne süren Öktem, ''Bu söylediklerim Eyüp Aksu'ya. Sen beni tehdit edebilirsin. Sen geçen sene ofisime iki adamını gönderdin. Ki o şirket Türkiye'nin gururu teknoloji devi. Türkiye'ye milyonlarca dolar getirecek. Hadi bunu da yaptın. Ama sen kimsenin ailesini tehdit edemezsin. O çizgiyi geçemezsin. İstanbul sizin yüzünüzden mağdur. Biz senin yarattığın bu kansere çare olsun diye çevreci, kanuni, ekonomik bir şey yaratıyoruz. Buna da taş koyuyorsun'' dedi. 

Öktem, ''Bir de kulağıma geliyor 'Biz istediğimiz kararı aldırırız' diyerek hakimler, savcıları töhmet altında bırakıyorsun. Sen adaletin üstünde değilsin. Taksi emekçisi kardeşim, günde 12 saat trafikte direksiyon sallıyorsun güvencen yok. Bu sistem adaletsiz bir sistem. Emeği senden ama ekmeği başkası yiyor'' ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın