Tahkim Kurulu, Mauro Icardi'nin 1 maçlık cezasını onadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tahkim Kurulu, Mauro Icardi'nin 1 maçlık cezasını onadı
Abone ol

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Mauro Icardi'ye MKE Ankaragücü maçında rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle 1 resmi maçtan men ve 19 bin 500 TL para cezası verdi. Galatasaray Kulübü, Tahkim Kurulu'nu olağanüstü toplantıya çağırarak karara itiraz etti. Tahkim, Icardi'nin 1 maçlık cezasını onadı!

PFDK’dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

“GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.”

PFDK’dan 1 maç men cezası alan Mauro Icardi, bu cezasını Süper Lig’in 27’nci haftasında oynanacak Antalyaspor mücadelesinde çekecek. Arjantinli golcü, gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbi maçında sarı-kırmızılı formayla sahada yer alabilecek.

Öte yandan Galatasaray Kulübü, PFDK'nın 1 maç ceza verdiği Mauro Icardi için Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacağını açıkladı.


Yorum Yazın