Survivor Nagihan Karadere "Paylaşılamayan bir kadın oldum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Survivor Nagihan Karadere "Paylaşılamayan bir kadın oldum"
Abone ol
Survivor yarışmasıyla adını duyuran milli sporcu Nagihan Karadere, değişen hayatını anlattı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu "Survivor" yarışmasında 2016 ve 2018 yıllarında mücadele eden, parkurlardaki performansı ve hırslı yapısıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Nagihan Karadere, TV8'de ekranlara gelen "2. Sayfa" programına konuk oldu. 

Kızının babası ile evliliği dört yıl önce biten 38 yaşındaki milli atlet, değişen hayatını anlattı.

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran, 2017 yılında Uğur Gökçe ile evliliğini sonlandıran Nagihan Karadere, "Yaş aldıkça talibim arttı. Hayatımda bu kadar ilgi görmedim" dedi.

Nagihan Karadere'nin, "2. Sayfa" canlı yayınında yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle: 

"Buradan erkeklere sesleniyorum; eşlerinize, sevgililerinize sahip çıkın. Fizik güzelliği önemli değil, gelip geçici. Mesela ben kaslı erkek sevmiyorum, fazla egolu oluyorlar. Bütün dünya onların etrafında dönüyor gibi davranıyorlar."

"Biz spor yaparken sadece kasları şişiriyorduk. Okumaya, eğitime vakit bulamıyorduk. Şimdi gençleri görüyorum, eğitime de spora da ağırlık veriyorlar."

"İşime odaklıyım şu aralar, ama çok talibim var inanılmaz. Paylaşılamayan bir kadın oldum. Hayatımda bu kadar ilgi görmedim. Saplantılı insanlara da denk geldim."

"38 yaşımdayım, böyle ilgi alaka görmedim. İlgi gösterenleri belli bir yaşı yok. Erkekler olgun kadından hoşlanıyorlar galiba, yaş aldıkça talibim arttı."

"Bir daha evlenirim. Her insan bir değil. Çevremde çok güzel insanlar da var. Taliplerim var, düzgün bir ilişki olursa evlenebilirim. İnsan bazı şeyleri paylaşmak istiyor."

"Mesela yeri geliyor göbekli erkek beni beğenmiyor. Bu tarz bir şey bana söyleyen de oldu, cevabını verdim."

Geçtiğimiz haziran ayında 'Exxen'de yayınlanan, Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' programına konuk olan Nagihan Karadere, yaptığı itiraflarla programa damga vurmuştu.

Daha önce bir erkek arkadaşı olduğunu ve onunla çok iyi anlaştığını söyleyen Karadere, "Eski bir erkek arkadaşım vardı. Onunla yaşadıklarımı başka kimseyle yaşamadım. Hatta, ben boşanma arifesindeyken, kucağımda çocukla evime geldi ve kendisine kaçmamı söyledi" ifadelerini kullanmıştı.

Eski erkek arkadaşının sürekli kendisini aradığını anlatan Karadere, "Yaşadığı her ilişkide, uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Beni istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum" demişti. 

Karadere, boşandıktan sona eski erkek arkadaşının bir kez daha kendisine geldiğini ve bu sefer kabul ettiğini söylemişti. 

Sosyal medya kullanıcıları, Nagihan Karadere'yi özel hayatıyla ilgili her şeyi anlattığı için eleştirmişti.


Yorum Yazın