Spotify 2022 özeti ve en çok dinlenenler açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Spotify 2022 özeti ve en çok dinlenenler açıklandı
Abone ol
Müzik dinleme uygulaması Spotify 2022'de en çok dinlenen şarkıları paylaştı. Türkiye'de 2022 yılında en çok dinlenen şarkıcı UZI oldu. İşte Spotfiy Wrapped 2022 özeti...

Spotify Wrapped 2022 yayınlandı. Müzik ve podcast dinleme uygulaması Spotify 2022 yılında en çok dinlenen şarkıları paylaştı. Listenin başında UZI yer alıyor.

SPOTIFY 2022 TÜRKİYE EN ÇOK DİNLENENLER

DonanımHaber'de yer alan habere göre; 2022'de Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçısı UZI oldu. En çok dinlenen şarkı ise Bi Tek Ben Anlarım (KÖFN) oldu. Aynı şekilde en çok dinlenen albüm ise yine UZI'nin El Chavo albümü oldu. 2022'de Spotify'dan en çok dinlenen kadın sanatçısı koltuğunda ise Sezen Aksu yer aldı. Türkiye'nin 2022'de en çok dinlediği grup ise Duman oldu.

SPOTIFY 2022 EN ÇOK DİNLENEN SANATÇI

Bu yıl dünya çapında en çok dinlenen sanatçı Bad Bunny oldu ve onu Taylor Swift, Drake, The Weeknd ve BTS izledi.

Dünya çapında en çok dinlenen şarkılar, Harry Styles'ın "As It Was", Glass Animals'ın "Heat Waves", The Kid LAROI'in "STAY (with Justin Bieber)", Bad Bunny'nin Chencho Corleone'ye eşlik ettiği "Me Porto Bonito" ve Bad Bunny'den "Tití Me Preguntó" oldu.

Dünya çapında en çok dinlenen albümler ise "Un Verano Sin Ti" (Bad Bunny), "Harry's House" (Harry Styles), "SOUR" (Olivia Rodrigo), "=" (Ed Sheeran) ve "Planet Her" (Doja Cat) oldu.

Bu arada Bad Bunny, şu anda üst üste üçüncü yıldır dünya çapında en çok dinlenen sanatçı oldu. Spotify, dünya genelindeki kullanıcıların ortalama %50'sinin hizmetinde ayda en az bir Latin şarkı dinlediğine dikkat çekiyor.


Yorum Yazın