Sözcü yazarından Kılıçdaroğlu’na çok ağır sözler: İstifa etmeyi bile beceremedi, aslında parti binasına bile sokmamak gerekir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sözcü yazarından Kılıçdaroğlu’na çok ağır sözler: İstifa etmeyi bile beceremedi, aslında parti binasına bile sokmamak gerekir
Abone ol
Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na eleştiride bulunarak ”İstifa etmeyi bile beceremedi” değerlendirmesinde bulundu.

Muratoğlu, bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu’nun yeni vergi artışları yapılırken Twitter hesabını başsağlığı, tebrik ve kutlama mesajları için kullandığını hatırlatarak ”Böyle birini bırakın muhalefet liderliğini normal şartlarda parti binasının kapısından bile sokmamak gerekli… Var mı kontrollü muhalefetten güzeli?” diye yazdı.

Muratoğlu, ”Twitleri okudunuz işte… İnanılacak gibi değil ama inanmıyorsanız açın bakın Twitter’a… Duruyorlar orada… Emekliler kahroluyor, vergiler her kesimi sarsıyor, beyefendi ya kutluyor ya taziye bildiriyor.” ifadeleriyle görüşlerini paylaştı.

Sözcü yazarı, şu ifadeleri kullandı:

”Size şöyle söyleyeyim… Seçim yazı tura ile belirlense… Kılıçdaroğlu yazı olsa… O parayı 100 kere de havaya atsan hep tura gelir.

Muhalefet bu olduktan sonra neden çekinecekler ki? Yapıştırsınlar zamları yükseltsinler vergi oranlarını… Adamlar az bile yaptı!”

Yazının tamamı için tıklayın 


Yorum Yazın