Sosyal Demokrasi Derneği Uğur Mumcu’yu Anıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sosyal Demokrasi Derneği Uğur Mumcu’yu Anıyor
Abone ol

Sosyal Demokrasi Derneği, Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında Gazeteci Yazar Uğur Mumcu anısına gazeteciler ve siyasilerle bir dizi söyleşi gerçekleştiriyor. Söyleşilerin ilki yarın (28 Ocak Cuma) Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde, Gazeteci Zeynep Gürcanlı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay’ın katılımıyla yapılacak.

 

Sosyal Demokrasi Derneği Uğur Mumcu’yu Anıyor

27.01.2022

Sosyal Demokrasi Derneği, Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (um:ag) tarafından her yıl 24 Ocak- 31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Adalet ve Demokrasi Haftası kapsamında gazeteciler ve siyasilerle bir dizi söyleşi gerçekleştiriyor.

Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nın “Hukuk Devleti Mi Orman Kanunları Mı” başlıklı 29. Adalet ve Demokrasi Haftası etkinliklerinde Sosyal Demokrasi Derneği de söyleşileri ile yer alıyor.

Sosyal Demokrasi Derneği’nin Gazeteci Yazar Uğur Mumcu anısına gerçekleştirdiği “Gerçekte Demokrasi, Gerçekte Hukuk” konulu söyleşilerinin ilki, yarın (28 Ocak Cuma) Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde yapılacak. Saat 13.00’te başlayacak etkinlikte Gazeteci Zeynep Gürcanlı ile CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay söyleşecek.

CHP Keçiören İlçe Başkanlığı ile birlikte düzenlenen ikinci söyleşi, 29 Ocak Cumartesi günü Keçiören Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Saat 14.00’te başlayacak etkinlikte Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Sertaç Eş ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç konuşmacı olarak yer alacak.

CHP Sincan İlçe Başkanlığı ortaklığındaki son söyleşi ise 30 Ocak Pazar günü Sincan Belediyesi Rüstem Altınbaş Konferans Salonu’nda yapılacak. Saat 14.00’deki söyleşinin konukları Gazeteci Fatih Ertürk ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu olacak.

 

PROGRAM:

 

SOSYAL DEMOKRASİ DERNEĞİ (SDD)

“GERÇEKTE DEMOKRASİ, GERÇEKTE HUKUK”

SÖYLEŞİ

ZEYNEP GÜRCANLI (GAZETECİ)

HAKKI SÜHA OKAY (CHP PARTİ MECLİSİ ÜYESİ)

TARİH: 28 OCAK CUMA

SAAT:13.00

YER: ÇANKAYA BELEDİYESİ DOĞAN TAŞDELEN ÇAĞDAŞ SANATLAR MERKEZİ

 

 

SOSYAL DEMOKRASİ DERNEĞİ (SDD) / CHP KEÇİÖREN İLÇE BAŞKANLIĞI

“GERÇEKTE DEMOKRASİ, GERÇEKTE HUKUK”

SÖYLEŞİ

SERTAÇ EŞ (CUMHURİYET GAZETESİ ANKARA TEMSİLCİSİ)

ALİ ÖZTUNÇ (CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI)

TARİH: 29 OCAK CUMARTESİ

SAAT: 14:00

YER: KEÇİÖREN BELEDİYESİ YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ

 

 

SOSYAL DEMOKRASİ DERNEĞİ (SDD) / CHP SİNCAN İLÇE BAŞKANLIĞI

“GERÇEKTE DEMOKRASİ, GERÇEKTE HUKUK”

SÖYLEŞİ

FATİH ERTÜRK (GAZETECİ)

BÜLENT KUŞOĞLU (CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI)

TARİH: 30 OCAK PAZAR

SAAT: 14:00

YER: SİNCAN BELEDİYESİ RÜSTEM ALTINBAŞ KONFERANS SALONU


Yorum Yazın